bal számítógép
notebook

Akyga AK-SP-05U Túlfeszültségvédő Kapcsolóval 5DIN 1,5m Black

Akyga
AkygaAkygaAkyga
Cikkszám 156505  
Gyártói cikkszám AK-SP-05U  
Típus AK-SP-05U Túlfeszültségvédő Kapcsolóval 5DIN 1,5m Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5901720132185
Ár 4 498 Ft.
Súly 0.390 kg.  
Kategória Túlfeszültségvédő  
Csoport  
Gyártó Akyga  
Weboldal Akyga  
Elosztó, 5xDIN, Kábel1,5m, Kapcsoló, USB, Black

Az Akyga® AK-SP-05U hálózati szalag elektromos eszközök áramforráshoz való csatlakoztatására szolgál. A készülék öt CEE 7/5 aljzattal van felszerelve, így egyszerre több készüléket is elláthat árammal. Ezenkívül két USB-portot helyeztünk el a túlfeszültségvédős elosztó tetején. Ezek segítségével további töltők nélkül tölthet mobileszközöket, például okostelefonokat vagy táblagépeket.

A túlfeszültségvédős elosztó egyik legfontosabb jellemzője a beépített 10 A / 250 V-os automatikus biztosíték. Ennek köszönhetően az eszközhöz csatlakoztatott számítógép, TV vagy konzol védve van a túlfeszültségek hatásaitól. Beépített ON/OFF kapcsolóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes eszköz egyszerű és biztonságos kikapcsolását. Ráadásul az elosztó tartós polipropilénből készült.

A mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemzi, így ideális megoldás azoknak, akik biztonságos és tartós megoldást keresnek az eszközök áramhálózatra való csatlakoztatására. Ezenkívül a túlfeszültségvédős elosztó hosszabbítókábelként is bizonyítja hasznosságát. Az 1,8 m hosszú kábel lehetővé teszi a konnektortól nagyobb távolságban lévő eszközök csatlakoztatását. Ennek köszönhetően nem ütközöl korlátokba az elhelyezéskor.

DIN 5
Kábel 1,5 m
Kábel hosszúság 1,5 m
Kapcsoló Igen
Szín Black
Típus Elosztó
USB Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar