bal számítógép
notebook

Alcatel 1S 2020 32GB DualSIM Power Gray

Alcatel
AlcatelAlcatelAlcatel
Cikkszám 145356  
Gyártói cikkszám 5028D-2AALHU12  
Típus 1S 2020 32GB DualSIM Power Gray
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4894461828923
Ár 50 124 Ft.
Súly 0.360 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Alcatel  
Weboldal Alcatel  
okostelefon, Android, 6,22", Hátlapi kamera:13 +2 +5MP, Előlapi kamera:5MP, RAM:3GB, ROM:32GB, MicroSD, 4G, 4000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 165g, Magyar menü, Angol menü

Fényképezz okosabban az intelligens tripla kamerával

Tapasztald meg a fényképezés és a médiahasználat egy új szintjét az Alcatel 1S készülékkel. Készíts professzionális fényképeket az Alcatel 1S tripla kamerájával, ami makró funkcióval, szuper nagy látószöggel és mesterséges intelligencia-kompatibilitással rendelkezik. Élvezd a streamelhető zenéket, HD videókat és játékokat órákon át a nyolcmagos processzorral, erőteljes RAM-mal és ROM-mal, valamint a 4000 mAh-s akkumulátorral. Magával ragadó, óriási 6,22 hüvelykes HD+ kijelző. Azonnali támogatás a beépített Google Asszisztens gomb használatával. S-ívű kialakítás és 2,5 D-s előlapi üveg a fényes kivitelért, amely vonzza a fényt.

Intelligens tripla kamera

Tedd még emlékezetesebbé a pillanatokat az Alcatel 1S mesterséges intelligencia által vezérelt kamerájával. Akár ételt, tűzijátékot vagy virágokat fényképezel, a 13 MP-es kamera mesterséges intelligencia által vezérelt témaérzékelése mindig kiváló képeket készít a 22 különböző fényképezési beállításnak köszönhetően. Használd az Alcatel 1S 2 MP-es makró lencséjét a részletes és közeli képekért. Adj bokeh elmosódást a portrékhoz, majd illeszd be az egész témát a keretbe a remek, szuper nagylátószögű 5 MP-es kamerával. Az előlapi 5 MP-es, LCD vakuval rendelkező kamera világosabb, tisztább szelfiket eredményez.

Erőteljes teljesítmény

Használd az Alcatel 1S erőteljes teljesítményét non-stop. A hatékony nyolcmagos processzor, 3 GB RAM és 32 GB ROM, valamint 4000 mAh-es akkumulátor órákig gördülékeny feladatmegosztást és remek szórakozást nyújt a számodra*. A készülékkel akár a teljes zenei lejátszási listádat is végighallgathatod. Foglalj helyet és élvezd a HD videók streamelését órákon át. Játékmaraton kedvenc játékoddal. Az Alcatel 1S lépést tart majd Veled.

Google Asszisztens

Az Alcatel 1S beépített Google Asszisztens gombbal rendelkezik a könnyed hozzáférhetőségért. A mobileszközön is elérhető Google Asszisztens mindig Veled van, hogy segítsen a dolgok intézésében és az előretervezésben, így fókuszálhatsz arra, ami a legfontosabb. Irányítsd telefonodat, kedvenc alkalmazásaidat és szörfölj az interneten menet közben is, a hangoddal. Légy egy lépéssel előrébb az okos javaslatokkal és emlékeztetőkkel pont akkor, amikor szükséged rá, közvetlenül a telefonod kijelzőjén. Intézd ügyeidet gond nélkül vezetés és menet közben, illetve otthon is.

Zökkenőmentes vizuális élmény

Élvezd ki az óriási 6,22 hüvelykes HD+ kijelző előnyeit. Könnyedén elérhető média, amely kényelmesen elfér a tenyeredben és a 19:9-es méretarányú kijelzővel magával ragadó vizuális élményt nyújt.

S-ívű kialakítás

Legyél mindig formában a természet ihlette S-ívű kialakítással, amely szinte vonzza a fényt. Az Alcatel 1S készülék mindig szemet gyönyörködtető és szinte belesimul a tenyeredbe előlapi 2,5 D-s üvegével.




Akkumulátor kapacítás 4000 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 32 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 5 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 13 +2 +5 MP
Kijelző átmérője 6,22 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSD
NFC Nem
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 3 GB
Típus okostelefon
Tömeg 165 g
Wi-Fi Wi-Fi 4/n
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar