bal számítógép
notebook

Allview X4 Soul Mini 16GB DualSIM Black

Allview
AllviewAllviewAllviewAllviewAllviewAllview
Cikkszám 113820  
Gyártói cikkszám 5948790013068  
Típus X4 Soul Mini 16GB DualSIM Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 59 163 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Allview  
Weboldal Allview  
okostelefon, Android, 5", Hátlapi kamera:13 MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:2GB, ROM:16GB, MicroSD, 4G, 2500mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 144g, Magyar menü, Angol menü

HOBBIBÓL MŰVÉSZET

A negyedik generációs Allview Soul készüléket az egyensúly határozza meg. Erőt kölcsönöz, és új megvilágításba helyezi a dolgokat, anélkül, hogy bármit is nélkülöznöd kéne. Klasszikus elemek új megvilágításban, tökéletes egységet alkotva, egymást kiegészítve.

KÉT KAMERA, LÉLEGZETELÁLLÍTÓ FELVÉTELEKHEZ

Játék az éles és homályos elemekkel, a közeli és távoli tárgyakkal, fénnyel és árnyékkal. Mindezeket egy képen rögzítheted a két egymás tökéletesen kiegészítő kamerával. A 13MP, 5 lencséből álló f/2.0 kamera segítségével gyenge fényviszonyok mellett is részlet gazdag képet készíthetsz, a második 5MP, 4 lencséből álló kamera a kép mélységéért felel, DSLR kamerákhoz hasonló háttér hatást érhetsz el vele.

BOKEH HATÁS

Engedd szabadjára kreativitásod, és emeld ki fényképed tárgyát. Hangsúlyozd a fontos részletét, vagy hívd fel a tömegből valakire a figyelmet a Bokeh segítségével. Egy érintéssel kijelölheted, vagy áthelyezheted az így készült képen a fókuszálás helyét.

SELFIE

Minden adott a tökéletes selfiek készítéséhez. A 13MP kamera éles, tiszta képet készít, a meglehetősen széles, több, mint 80° látószögnek köszönhetően az összes barátod ráfér majd a selfiekre. A retusáló funkció az elkészült képet analizálja, felismeri az arcokat, és automatikusan kiegyenlíti a bőrtónus apróbb hibáit.

EXTRA FÉNYERŐ A SELFIEKEN

A 13MP előlapi kamera Selfie Vakuval van ellátva, mellyel még gyenge fényviszonyok mellett is éles képet készíthetsz. Az innovatív technológiának köszönhetően a fényt a színek legtermészetesebb megjelenítéséhez használja, így keltve friss hatást.

LENYŰGÖZŐ FÉNYKÉPEK, ÉS VIDEÓK

Videóidban legjobb formádat szeretnéd hozni? A Beauty Face and Body funkció már nem csak a fényképeidnél, de a mozgófilmeknél is segíthet megmutatni előnyös oldaladat, a kedvelések pedig özönleni fognak tovább.

KIMAGASLÓ DESIGN

A lekerekített vonalak, és a 97%-ban fémből álló készülékház le fog nyűgözni. Kényelmes használatot biztosít a gömbölyített forma, egy készülék, melyet nehéz lesz elengedni.

Akkumulátor kapacítás 2500 mAh
Angol nyelv Igen
Angol nyelv Nem
Belső háttértár 16 GB
Bluetooth Igen
Bluetooth Nem
Dual SIM Igen
Dual SIM Nem
Előlapi kamera 8 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 13 MP
Kijelző átmérője 5 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSD
NFC Nem
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 2 GB
Típus okostelefon
Tömeg 144 g
Wi-Fi Wi-Fi 4/n
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar