bal számítógép
notebook

Apple iPhone 11 128GB White

Apple
AppleAppleApple
Cikkszám 142441  
Gyártói cikkszám MHDJ3  
Típus iPhone 11 128GB White
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 267 364 Ft.
Súly 0.740 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Apple  
Weboldal Apple  
okostelefon, iOS, 6,1", Hátlapi kamera:12 +12 MP, Előlapi kamera:12MP, RAM:4GB, ROM:128GB, Nem bővíthető, 4G, 3110mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 194g, Magyar menü, Angol menü

Nagyon el van találva.
Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.

Művészet vele rossz fotót lőni.
Vadiúj duplakamera-rendszer. A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.

Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okostelefonos videókat.
Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz – mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját, és belezoomolsz a képbe, a hang auto­ma­ti­ku­san igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.

Új, ultraszéles látószögű kamera.
Gondolkodj nagyban – az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között – amiért átutaztátok a fél világot.

Bemutatjuk az Éjszakai módot.
Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak.

Új távlatok a portréfotózásban.
Újfajta portrékat készíthetsz, és a megvilágítást is többféleképpen beállíthatod, miközben az iPhone 11 két kamerája tökéletesen együttműködve lenyűgöző képeket alkot. És a Portré mód már minden kedvenc fotótémáddal működik – két- és négylábú barátaidról is ragyogó képeket készíthetsz. Az iOS 13 Monó high-key fény effektjével gyönyörű, stúdióminőségű fekete-fehér portrékat készíthetsz. A szabályozható Portrémegvilágítással pedig átállíthatod a téma megvilágításának erősségét, és elérheted az általad elképzelt hatást.

Új generációs Smart HDR. 
Smart HDR minden eddiginél okosabb a gépi tanulásnak köszönhetően. Felismeri az embereket, és a kép többi részétől eltérően kezeli őket. Így az arcokon gyönyörűek a csúcsfények és az árnyékok, a bőrtónusok pedig teljesen természetesnek hatnak. És a háttérben a csodaszép naplemente is káprázatosan fest.

Zajlik az élet? Válts te is videóra.
A QuickTake-kel azonnal fel is veheted. Fotómódban is videózhatsz – csak tartsd nyomva az exponálógombot. Ha folytatnád a videofelvételt, húzd jobbra. Amikor a szabadban videózol, az A13 Bionic gépi tanulás segítségével követi a mozgó témát.

Íme a slofie.
Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt – másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki. És az új 12 megapixeles TrueDepth kamerának köszönhetően mindenből több fér a szelfikre. Csak fordítsd el iPhone-odat, és a kamera auto­ma­ti­ku­san kizoomol, hogy több minden férjen rá a képre.

Egész napra egy töltés.
Egész napos aksiüzemidő. A hardver és a szoftver szoros együtt­működésben hozza ki a leg­többet az akkumulátorból, amit a gyorstöltési funkcióval még gyorsabban feltölthetsz.

Totál Pro chip.
Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro egyaránt az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipet kapta. Az A13 Bionic chip olyan erős, hogy minden gyorsan és akadásmentesen fut vele. Ráadásul a lehető legtakarékosabban működik, így az aksid tovább bírja. Az A13 Bionic annyira fejlett, hogy messze lekörözi a mezőnyt.

Megosztás, keresés és játék. Minden eddiginél precízebben.
Ultraszélessávú technológia már az iPhone-on is. Az Apple új, saját tervezésű U1 chipje ultraszélessávú techno­lógiával teszi lehetővé a térérzékelést, az iPhone 11 így képes pontosan meghatározni a helyzetét a többi közelben lévő U1 chipes Apple eszközhöz képest.3 Mintha saját GPS-ed lenne a nappalidhoz. Ha meg szeretnél osztani valakivel egy fájlt AirDropon, fordítsd iPhone-odat az iPhone-ja felé, és ő lesz az első a listában.


 

Akkumulátor kapacítás 3110 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 128 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Nem
Előlapi kamera 12 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 12 +12 MP
Kijelző átmérője 6,1 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa Nem bővíthető
NFC Igen
Operációs rendszer iOS
Rendszer memória 4 GB
Típus okostelefon
Tömeg 194 g
Wi-Fi Wi-Fi 6/ax
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar