bal számítógép
notebook

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB Space Gray

Apple
AppleAppleApple
Cikkszám 142437  
Gyártói cikkszám MWHJ2GH/A  
Típus iPhone 11 Pro Max 256GB Space Gray
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 520 432 Ft.
Súly 0.57 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Apple  
Weboldal Apple  
okostelefon, iOS, 6,5", Hátlapi kamera:12 +12 +12MP, Előlapi kamera:12MP, RAM:4GB, ROM:256GB, Nem bővíthető, 4G, 3969mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 226g, Magyar menü, Angol menü

Méltó a nevére.
Forradalmi triplakamera-rendszer, amely számtalan lehetőséget ad a kezedbe, mégis egyszerű használni. Hatalmas ugrás az aksiüzemidőben. Plusz egy elképesztő chip, ami igazán remekel a gépi tanulásban, és újraértelmezi, mi mindenre képes ma egy okostelefon. Bemutatjuk az első iPhone-t, amely a teljesítményével kiérdemelte a Pro nevet.

Vedd szemügyre.
Két méret. Négyféle bevonattal. Rozsdamentes­acél és üvegborítás.
Még nagyobb látószög. Az iPhone 11 Prón a telefotókamerától egészen az ultraszéles látószögű kameráig állíthatod a zoomot, ami négyszeres optikai zoomtartományt jelent.

Elegáns, magával ragadó kezelőfelület.
A szélesebb látószöget kihasználva azt is láthatod, ami a képmezőn kívül történik – és egyetlen érintéssel meg is örökítheted. A téma és közted csupán az új, minimalista stílusú Pro feliratok állnak. Így teljesen elmerülhetsz a látványban.

4K-s videó
Vedd fel, forgasd el, zoomolj bele, vágd körbe, szerkeszd át, fényeld be, trükközd szét, élvezd.
Az iPhone 11 Próval fantasztikusan élethű, részletgazdagabb és simábban futó videókat készíthetsz. A lehengerlő teljesítménynek köszönhetően kiterjesztett dinamika­tartománnyal és moziminőségű videostabilizálással videózhatsz 4K-ban – 60 képkocka/s sebességgel. A négyszer nagyobb befogható kép és a hatékony szerkesztőeszközök több alkotói szabadságot adnak a kezedbe.

Ultraszéles.Nyiss a villlllllágra.
Ha nem fér rá minden a képre, csak zoomolj ki. Az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél akár négyszer nagyobb képet is befoghatsz. Mintha egy hatalmas lépést tennél hátrafelé kezedben a kamerával – miközben egy tapodtat sem kell mozdulnod. Hegyek, égbe nyúló templomtornyok vagy városi látképek? Ez mind bele fog férni.

A világos mattot adott a sötétnek.
A félhomályos étteremben és a holdfényes tengerparton készült képeket az új Éjszakai módban az intelligens szoftver és az A13 Bionic chip dolgozza fel, így olyan éjszakai képek születhetnek, amilyeneket iPhone-tól még nem láthattál. És mindez teljesen auto­ma­ti­ku­san történik. A manuális vezérlőkkel kísérletezve pedig még részletesebb és kevésbé zajos képeket készíthetsz.

Portré mód:Kifejezőbb portrék.
Három, tökéletes összhangban működő kamerával minden korábbinál többet hozhatsz ki a portréidból. Az iOS 13 egyik újdonsága a Monó high‑key fény, amivel stúdióminőségű fekete-fehér képeket készíthetsz. Amikor a Portré­meg­világítás beállítással fotózol, a fény erősségének állításával kihangsúlyozhatod a fotóalany szépségét – akárcsak egy stúdióban. Hát nem gyönyörű?

Smart HDRAmikor már azt hitted, hogy nem lehetnek szebbek a fotóid.
Az új generációs Smart HDR fejlett algoritmusokkal tökéletes egyensúlyba hozza a kép árnyékos és fényes részleteit. És a gépi tanulással már a fényképeken lévő arcokat is felismeri, majd intelligensen beállítja a megvilágításukat. Vagyis az iPhone 11 Pro auto­ma­ti­ku­san finomhangolja a téma és a háttér részleteit is. Erre még a tükörreflexes gépek közül sem mindegyik képes.

Szelfik lassított felvételben.
Az új 12 megapixeles TrueDepth kamerával szupermenő lassított szelfivideókat vehetsz fel 120 képkocka/s sebességgel. Vagy 60 képkocka/s sebességgel videózhatsz 4K-ban. Fotózáskor a kamera auto­ma­ti­ku­san kizoomol, amikor elfordítod iPhone-od, így az egész csapat ráfér a képre. Szelfizésben is profi lehetsz.

Pro teljesítmény
Ez a chip az alkotóin is túltesz.
Az A13 Bionic chip tervezésének minden mozzanatában a gépi tanulásra összpontosítottunk. Így olyan élményeket élhetsz át, amelyeket más okostelefonokon nem. Gyorsaságban, teljesítményben és intelligenciában évekkel megelőz minden más chipet. Így mindenkit simán lekörözhetsz.


Akkumulátor kapacítás 3969 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 256 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Nem
Előlapi kamera 12 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 12 +12 +12 MP
Kijelző átmérője 6,5 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa Nem bővíthető
NFC Igen
Operációs rendszer iOS
Rendszer memória 4 GB
Típus okostelefon
Tömeg 226 g
Wi-Fi Wi-Fi 6/ax
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar