bal számítógép
notebook

Apple iPhone 12 64GB Blue

Apple
AppleAppleApple
Cikkszám 162225  
Gyártói cikkszám MGJ83  
Típus iPhone 12 64GB Blue
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 354 251 Ft.
Súly 0.330 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Apple  
Weboldal Apple  
okostelefon, iOS, 6,1", Hátlapi kamera:12 +12 MP, Előlapi kamera:12MP, RAM:4GB, ROM:64GB, Nem bővíthető, 5G, 2815mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 164g, Magyar menü, Angol menü

Elit brigád.

5G-vel hasít. Az A14 Bionic, a leggyorsabb okos­telefonchip hajtja. Teljes előlapos OLED-kijel­zője van. A Ceramic Shield négyszer jobban állja az esést. Minden kameráján ott az Éjszakai mód. Ez az iPhone 12 – két ütős méretben.

5G‑s sebesség. Hű, ez hasít.

Az 5G-vel észbontóan gyorsan megy minden az iPhone-odon. Akár útközben is letölthetsz vele filmeket, jobb minőségű videókat streamelhetsz, és mobilneten is HD-ben FaceTime-ozhatsz. Sokkal kevesebb akadozással. Mindezt ráadásul még több helyen élvez­heted, mert az iPhone 12-nek van világszerte a legnagyobb 5G-lefedettsége.

Az A14 Bionic a leggyorsabb okos­telefonchip.

A lehetőségek határait feszegeti. A Neural Engine például több billió műveletet végez el másodpercenként. Dolby Visionben is videózhatsz vele – erre még a profi filmes kamerák sem képesek. Emellett szuperhatékony, hogy az aksid tovább bírja. Sőt már olyasmik futtatására is felkészült, amik még a kanyarban sincsenek.

Káprázatosan jobb kontrasztot produkál, elképesztő színhűséggel rendelkezik, és hatalmas ugrást tett képpontsűrűségben.5 Csak ámulsz azon, amit látsz. Az OLED-kijel­zőn élénkebbek a színek, sötétebb a fekete, és minden nagyobb felbontásban jelenik meg. Ez az eddigi legjobb iPhone-kijelzőnk és csak a telefon széle szab neki határt.

Az Éjszakai mód már a széles és az ultraszéles látószögű kamerán is munkába állt így minden eddiginél lenyűgözőbb képeket lőhetsz vele félhomályban. Az új széles látószögű kamera 27 százalékkal több fényt enged be. Az eredmény: a lehető legrészletgazdagabb és legszínesebb fotók, akár nappal, akár holdfényben kattintgatsz.

Az Éjszakai mód

érzékeli, ha gyengék a fény­viszonyok, majd auto­ma­ti­ku­san bekapcsol. A képeid így minden körülmények között tiszták és élénkek lesznek. Neked nincs más dolgod, mint fotózni.

Mostantól hihetetlenül éles képeken mutathatod meg az eddig csak nehezen elkapható pillanatokat – például egy filmbe illő, holdfényes jelenetet.

A Deep Fusion

több eltérő expozíciójú felvételt elemez, hogy a közepes vagy gyenge fénynél készült fotók legapróbb részletét is a lehető legjobban kiemelje. Nézd, milyen szépen kirajzolódik ezen a képen a fafelület, a textil és a kristályok textúrája. Az ultraszéles látószögű kamerával pedig izgalmas szögből láthatod a jelenetet.

A Smart HDR 3

kiegyensúlyozza a felvétel elemeit. Ezen a fotón például úgy hozza ki a fotóalany és a fák részleteit, hogy közben az ég kékje még déli napfényben is ugyanolyan élénk marad.

Az arcokon kívül már a jeleneteket is képes gépi tanulás segítségével felismerni, majd szükség szerint módosítja az élességet, a színeket és a fehéregyensúlyt.

Még erős fényben is fantasztikus teljesítményt nyújt, ahogy visszaadja a textúrákat, a bőr tónusát, a színek telítettségét és a többi részletet – így lesz minden képed szenzációsan élethű.

Hatféle kreatív megvilágítási effekt – például a Monó high-key fény, a Természetes fény és a Stúdiófény segítségével a fotóid több mint nagyszerűek lesznek.

Portré módban még művészibben elhomályosíthatod a hátteret, hogy minden figyelem a kép alanyára irányuljon. Elég jól néz ki, nem?

Mivel lehet még tovább fokozni az eddigi legjobb minőségű okos­telefonos videókat? Például azzal, hogy javítjuk a gyenge fénynél készült felvételek minőségét – nekünk ez nem kevesebb mint 27%‑kal sikerült. Így nincs többé napszak, amit ne jeleníthetnél meg a legapróbb részletekig gyönyörű videókon. Az Éjszakai módban készült time-lapse-felvételekről nem is beszélve. Csak rögzítsd egy állványra az iPhone-odat, és kezdődhet a fényfestés.

És ennyi. Van egy filmstúdiód.

Már 4K‑s HDR‑videókat is készíthetsz Dolby Vision techno­lógiával. Szerkesztheted őket a Fotókban vagy az iMovie-ban. A kész filmet pedig átlőheted a tévédre AirPlayjel,6 hogy elmerülhess a gazdag színekben és részletekben. Hamisítatlan mozis élmény a felvételtől a filmnézésig – csak az iPhone‑on. Ez nagyon jól jöhet akkor is, ha a kutyád épp valami cukiságot csinál.

Szelfik Éjszakai módban. Sötétben is szeret a kamera.

Eljött az éjszakai szelfik ideje. Már az előlapi kamerával is használható az Éjszakai mód és egy csomó másik szuper funkció, például a Deep Fusion, a Smart HDR 3 és a Dolby Vision-felvétel. Jöhet a mosoly!

Pattints az iPhone-odra egy új MagSafe tokot, tárcát vagy akár mindkettőt. (Ne aggódj: a tárca le van árnyékolva, így nem tesz kárt a bankkártyád mágnescsíkjában.)

A mágnesek mindig tökéletesen a helyükre pattannak, hogy még gyorsabb lehessen a vezeték nélküli töltés.

Ugorj a lényegre.
Az iOS 14 számos gyorsparanccsal segít több mindent egyszerűbben megoldani, amikor csak szükséged van rá.

Beépített adatvédelem.

Az iPhone-t úgy terveztük, hogy adataidat teljes biztonságban tudhasd rajta. A Face ID által gyűjtött adatok soha nem hagyják el az iPhone‑odat, és biztonsági másolat sem készül róluk az iCloudba vagy más tárhelyre. Az iOS még azelőtt tájékoztat az appok adatvédelmi gyakorlatáról, hogy letöltenéd őket. Amikor Apple Payjel fizetsz, a bankkártyád számát nem osztjuk meg a kereskedővel. És még sorolhatnánk.

A dobozon kívül is találkozhatsz remek innováció­inkkal: csökkentettük karbon­láb­nyomunkat.

Az iPhone 12 kompatibilis a már meglévő hálózati adapterekkel, Lightning csatlakozós EarPods fülhallga­tókkal és USB-A – Lightning kábelekkel. Mivel ezekből már több milliárd került a felhasz­nálókhoz, az újak gyakran kihasználat­lanok maradnak. Éppen ezért mostantól az iPhone-termékcsalád egyetlen tagjához sem mellé­keljük őket. Ezáltal csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátásunkat: elkerüljük az értékes alapanyagok kibányászását és felhasználá­sát, valamint a kisebb méretű csomagolásnak köszönhetően több doboz fér egy szállít­mányba, így azokból kevesebb is elég ugyanannyi termék elszállításához. Emellett beszállítóinknál is folyamatban van az áttérés a megújuló energiát használó gyártásra. Mindez több mint 2 millió tonnával csökkenti éves szén-dioxid-kibocsátásunkat.

Új iPhone-od töltéséhez továbbra is használhatod a meglévő USB-A – Lightning kábeled, vagy kihasználhatod a dobozban található, a meglévő USB‑C hálózati adapterekkel és a számítógépek portjaival kompatibilis USB-C – Lightning kábel gyorstöltési képességét.

Ez a szén-dioxid-csökkenés olyan a bolygónknak, mintha egy év alatt 450 000 autóval kevesebb lenne az utakon.

Akkumulátor kapacítás 2815 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 64 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Nem
Előlapi kamera 12 MP
Hálózati technológia 5G
Hátlapi kamera 12 +12 MP
Kijelző átmérője 6,1 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa Nem bővíthető
NFC Igen
Operációs rendszer iOS
Rendszer memória 4 GB
Típus okostelefon
Tömeg 164 g
Wi-Fi Wi-Fi 6/ax
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar