bal számítógép
notebook

Apple iPhone SE 128GB (2020) White

Apple
AppleApple
Cikkszám 148810  
Gyártói cikkszám MXD12  
Típus iPhone SE 128GB (2020) White
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 191 469 Ft.
Súly 0.410 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Apple  
Weboldal Apple  
okostelefon, iOS, 4,7", Hátlapi kamera:12 MP, Előlapi kamera:7MP, RAM:3GB, ROM:128GB, Nem bővíthető, 4G, 1821mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 148g, Magyar menü, Angol menü

Nagyon bejön.
Nagyon megéri.
A legkedveltebb iPhone-méretünkbe belepakoltuk a legerősebb chipünket, ráadásulmost jobban megéri, mint valaha. Az iPhone SE pontosan az, amire vártál.

Nála van az iPhone 11 Pro chipje,és nem fél használni.
Az iPhone SE-t az iPhone 11 Próból már jól ismert A13 Bionic hajtja.Vitathatatlanul ez az eddigi leggyorsabb okos­telefonchip. Az appindítástól alegújabb játékokon át a kiterjesztett valóságban való munkáig és szórakozásigminden hasít vele.

Mosolyt kérünk, Portré módban vagy.
A fejlett kamerarend­szer az A13 Bionic chippel felturbózva elhozza az iPhoneSE-re a Portré módot, mellyel a hátteret művészien elhomályosítva fókuszálhatsza kép alanyára – vagy akár magadra is szelfizés közben.

Mélységállítás.
A háttér elhomályosítását egy egyszerű csúszkával csökkentheted vagy növelheted– akár a fotó elkészítése után is.

Portré­meg­világítás.
Hat stúdióminőségű effekt közül választhatsz, és a megvilágítás intenzitását isszabályozhatod rajtuk. Így fotóalanyod mindig a legjobb fényben fog tündökölni.

Fény, árnyék, kontúrok. Összeállt a kép.
Az új generációs Smart HDR felismeri az arcokat, és intelligensen újmegvilágítást ad a képnek, hogy természetesebb kontúrokkal és bőrtónusokkalörökíthesd meg az alanyodat. Emellett a háttér árnyékos és világos területein isfinomhangolja a részleteket, így a fotód minden elemében lenyűgözően szép lesz.

Még, még, még, még nagyobb felbon­tású videók.
A 4K-s videókon négyszer annyi részletet láthatsz, mint az 1080p felbon­tásúHD-videókban, a kiterjesztett dinamika­tartománnyal pedig mégrészletgazdagabbak lesznek a csúcsfények és az árnyékok.

QuickTake.
Ha fotózás közben úgy döntesz, hogy a jelenet inkább videót érdemelne, azexponálógombot hosszan nyomva tartva azonnal elindíthatod a videófelvételt.

Főgomb.
Közkívánatra.
A Touch ID-val biztonságosan oldhatod fel az iPhone-od zárolását, és egypillanat alatt bejelentkezhetsz az appokba. Az Apple Payjel pedig kifizetheteda kávéd, beszerezhetsz egy appot jógázáshoz vagy online megveheted álmaidcipőjét – a bankkártyádat elő sem kell venned.

Beépített adatvédelem.
Minden termékünket úgy tervezzük meg, hogy az ellenőrzésed alatt tarthasd azadataidat. Az összes elküldött iMessage-üzeneted titkosítva van. Azujjlenyomatadatok az esz­kö­zö­dön tárolódnak, és soha nem kerülnek az Appleszervereire vagy az iCloudba. Az Apple Pay senkivel sem osztja meg ahitelkártya­számodat. És még sorolhatnánk.

Cseppet sem kell féltened.
Az iPhone SE egyméteres mélységig, 30 percig vízálló.1 Nem ijed meg akilöttyenő kávétól, teától vagy üdítőtől. Sőt a por sem jelent problémát.

Aksiüzemidő sorozat­falóknak.
A jó műsorokból sosem elég. Az iPhone SE-n akár 13 órán át nézhetsz videókategyhuzamban, egyetlen feltöltéssel.Ha merülne az aksi, elég csak rátenned egyvezeték nélküli töltőre, egy gyorstöltésre alkalmas 18 wattos adapterhezcsatlakoztatva pedig 30 perc alatt nulláról akár 50 százalékra töltheted.

Az iOS 13 nála alap. És készen áll a követ­kezőkre.
Az iPhone SE-n kiválóan működnek a legújabb funkciók – és olyanokra isfelkészült, amelyek még nem is léteznek. Használhatod rajta a Sötét módot, aSiri-parancsokat és az új Fotók appot, sőt a jövőben is élvez­heted abiztonsági és funkciófrissítések előnyeit.

 

 

 

 


Akkumulátor kapacítás 1821 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 128 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Nem
Előlapi kamera 7 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 12 MP
Kijelző átmérője 4,7 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa Nem bővíthető
NFC Igen
Operációs rendszer iOS
Rendszer memória 3 GB
Típus okostelefon
Tömeg 148 g
Wi-Fi Wi-Fi 6/ax
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar