bal számítógép
notebook

Arylic A30+ 30Wx2 WiFi Mini Stereo Amplifier

Arylic
ArylicArylic
Cikkszám 193866  
Gyártói cikkszám ARY-A30P  
Típus A30+ 30Wx2 WiFi Mini Stereo Amplifier
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 63 745 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Hi-fi  
Csoport  
Gyártó Arylic  
Weboldal Arylic  
Erősítő

Hálózati zenelejátszó beépített sztereó erősítővel, tehát csak egy pár hangfalra van szükségünk egy XXI. századi zeneközpont kialakításához. Számítógépen, NAS-on mobiltelefonon, tableten tárolt zenefájljaink akár 24-bit/192 kHz felbontással is lejátszhatóak hálózaton keresztül, Bluetooth-on vagy közvetlenül csatlakoztatott USB-s háttértárról. De az Arylic A30+ közvetlenül (USB-n) is a számítógéphez, médialejátszóhoz köthető, mint külső DAC! Infra távvezérlő tartozék, de mobilalkalmazással és számítógépről is távvezérelhető a zenelejátszás.

A népszerű (pl. a Yamaha, Harman Kardon, JBL, Marshall, iEast hálózati zenelejátszókból ismert) Linkplay platformra épülő, erősítővel egybeépített zeneközpont. A Linkplay chip gyakorlatilag minden manapság használatos sztereó hangformátumot képes dekódolni, így lejátszhatunk MP3, AAC, AAC+, WMA veszteségesen tömörített, és ALAC, APE, WAV veszteségmentes zenéket is, max. 24-bit/192 kHz felbontásig (de a HD-s hangok 16-bitre vissza lesznek konvertálva feldolgozás előtt).


Egy modern hálózati zenelejátszó azonban nem csak a saját zenéinket képes megszólaltatni, de számos online zeneszolgáltatás, webrádió is elérhető a számára. Az Arylic A30+ jelenleg a Spotify (Connect), Amazon Music, TIDAL, Qobuz, Deezer, Napster, TuneIn, iHeart Radio, QQ Music és QQ FM, vTuner, SoundMachine szolgáltatások éri el (az adott földrajzi régiónak és az esetleges előfizetésünknek megfelelően), mint minden más Linkplay alapú lejátszó is.


A zenefájlok lehetnek hálózatunk bármely számítógépén, NAS-án amelyen fut egy DLNA-szerver alkalmazás, onnan Wi-Fi-n vagy vezetékes ethernet-hálózaton keresztül ér el őket a lejátszó. Apple gépekről (macOS, iOS, iPadOS) az Airplay (2) streamelési protokoll is használható, szabványos Airplay zenelejátszóként is megjelenik az A30+ a számítógép-hálózatunkon. A hátlapi USB-porton keresztül használhatunk pendrive-ot, SSD/HDD-t, ha ilyen háttértárakon tartanánk a lejátszandó zenéket, de a mobiltelefonon, tableten tárolt zenefájlokat is eléri a mobilalkalmazás, amely a lejátszást is vezérli (4stream app az Arylic-től, vagy pl. WiiM Home a Linkplay-től).


Ha alkalmanként (pl. egy házibuliban) egy ismerős mobilján lévő zenéket kellene megszólaltatni, az A30+ Bluetooth elektronikája segít, hogy olyan egyszerűen csatlakoztatható legyen, mint egy Bluetooth hangszóró vagy headset. Ha TV, CD-lejátszó hangját szeretnénk kierősíteni, a hátlapi AUX IN bemenetéppen erre szolgál. Végül érdemes megemlíteni a kategóriájában igen ritka DAC-módot is, amik a hátlap microUSB-portján keresztül USB-s DAC-ként használhatjuk számítógépünkkel, médialejátszónkkal.


Az A30+ hangfalkimeneteire tetszőleges 4–8 ohmos hangszórók csatlakoztathatóak, ezeket csatornánként 18–35 Wattos teljesítménnyel képes kiváló hangminőségben (lásd lentebb a műszaki adatok között) megszólaltatni.


A lejátszás irányításához gombokat nem találunk az A30+-on, de kapunk hozzá egy infra távirányítót, amellyel vezérelhető a hangerő, lépkedhetünk a lejátszási listában, bemenetet válthatunk, szabályozható a magas és mély hangok kiemelése, illetve az adott üzemmódhoz (pl. webrádiók) elmentett 6 kedvenc lejátszása indítható 1–1 direkt gombbal.


Természetesen, a saját mobilalkalmazását érdemes használni az összes funkció kényelmes eléréséhez, a zenék, online tartalmak böngészéséhez, az éppen játszott zeneszám adatainak megtekintéséhez. A lejátszó firmware-frissítése és első beüzemelése is az alkalmazáson keresztül történik. Lehetőségünk van még webböngészőből is (a lejátszó IP-címet beírva a címsorba) is a lejátszás vezérlésére.


Az Arylic A30+ fontosabb műszaki adatai:


  • Wi-Fi: 802.11b/g/n 2,4 GHz
  • Ethernet: 10/100 MBit
  • Bluetooth: v5.0
  • Tápbemenet: 18V / 4A
  • Frekvenciaátvitel: 20–20 kHz
  • Erősítő zenei teljesítménye: 2 × 35W (4Ω), 2 × 18W (8Ω)
  • THD+N: 0,03% (1kHz)
  • Fizikai méretek: 131,8 × 27 × 85,5 mm
  • Tömeg: 350g


Típus Erősítő
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar