bal számítógép
notebook

Asus STRIX RAID PRO 7.1 PCIe Hangkártya

Asus
AsusAsusAsusAsusAsusAsus
Cikkszám 88176  
Gyártói cikkszám STRIX RAID PRO 7.1  
Típus STRIX RAID PRO 7.1 PCIe Hangkártya
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4712900005967
Ár 67 447 Ft.
Súly 1.310 kg.  
Kategória Hangkártya  
Csoport  
Gyártó Asus  
Weboldal Asus  
PCI-E, 7.1

VEDD KÉZBE AZ IRÁNYÍTÁST!
A Strix Raid Pro egy kiemelkedő minőségű hangkártya- készlet, amely audiofil-kategóriás alkatrészeivel még a legkiválóbb audioteljesítményt igénylő játékosok igényeit is kielégíti. A Strix Raid Pro bársonyos, magával ragadó és tiszta hangja fantasztikus, 116 dB-es jel-zaj aránnyal szólal meg, és a készülék egy 600 ohmos fejhallgató-erősítővel gondoskodik a mély, feszes basszusokról. Az egyszerű, de hasznos Sonic Studio segédprogrammal és a vezérlődobozzal tökéletesen kézben tartható a hangkártya és azonnal elvégezhetők a játékhoz szükséges beállítások.

JÁTÉKOSBARÁT KIALAKÍTÁS
Azonnali játékon belüli hangállítás a Raid móddal

Az ASUS exkluzív Raid módja még a játék hevében is mindössze egyetlen kattintással bekapcsolható a vezérlődobozon a kívánt audiobeállítások elvégzéséhez. A Raid mód és az audiovezérlő doboz erős kettősével a játékosnak nem kell többé leállítani a játékot és megnyitni a hangszoftvert az audiobeállítások elvégzéséhez, ezért biztos, hogy soha többé nem fog elmulasztani egyetlen akciódús pillanatot sem.

Előny a játékban: Sonic Radar Pro!
A modern játékoknál nem csak a grafika számít – ha a többiek helyzete tisztán hallható, az határozott előnyt jelent az ellenfelekkel szemben. Ez az, amiért a Strix Raid Pro-ban az ASUS exkluzív Sonic Radar Pro technológiája is megtalálható, amely vizuálisan megjeleníti és felerősíti a játékokon belüli hangokat. Ez sokszor létfontosságú az FPS-játékokban.
Indítsd el a kedvenc játékodat és a Sonic Radar egy külön rétegre vetített „radarképernyőn” (HUD) megmutatja, hogy mi történik a játékban, és az akciók a te helyzetedhez képest hol zajlanak. Vagyis pontosan tudni fogod, hol jársz a csatamezőn, és mi történik körülötted.

Több radarerősítő is bekapcsolható különféle hangtípusok, például a lépések, fegyverdörrenések vagy kiáltások vizuális megjelenítéséhez és felerősítéséhez. A hangok egy 360 fokos HUD-kijelzőn követhetők, így az ellenfelek megkeresése még akkor sem ütközik akadályokba, ha nem láthatók vagy takarásban vannak – ami jókora előny a többiekkel szemben.
Talán még ennél is fontosabb, hogy a Sonic Radar megjelenítés és pozíciók teljesen személyre szabhatók, vagyis pont úgy működik, ahogy akarja, bármilyen játékban.


JÁTÉK KRISTÁLYTISZTA HANGGAL
Nyerő képlet – kivételes hangminőség
116 dB jel-zaj arányú (SNR) tisztaság
A HiFi-kategóriás ESS SABRE9006A DAC páratlan minőségű, jelszóródás (jitter) nélküli hangot és kivételes, 116 dB-es jel-zaj arányt kínál a szokásos alaplapi hangmegoldásokénál 32-szer tisztább megszólaláshoz.
A beépített fejhallgató-erősítő felerősíti a hangok részleteit
A nagy teljesítményű TI-TPA6120 fejhallgató-erősítő lehetővé teszi a játékhoz optimalizált headsetek teljes potenciáljának kiaknázását. A 600 ohmos fejhallgató-erősítő erősebb basszusokat és tisztább, részletgazdagabb hangokat tud nyújtani.
Hyper Grounding technológia
Az ASUS több évtizednyi szakmai tapasztalatával megtervezett zajszűrő, többrétegű áramköri lap.
Megvilágítási effektusok



Audió csatorna 7.1
Egyéb 7.1
Típus PCI-E
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar