bal számítógép
notebook

Asus Essences STX II 5.1 PCIe Hangkártya

Asus
AsusAsus
Cikkszám 74507  
Gyártói cikkszám 90YA00MN-M0UA0  
Típus Essences STX II 5.1 PCIe Hangkártya
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4716659682639
Ár 92 432 Ft.
Súly 0.775 kg.  
Kategória Hangkártya  
Csoport  
Gyártó Asus  
Weboldal Asus  
PCI-E, 5.1

Az audiofília szelleme és filozófiája tovább él

Az Essence STX — a fejhallgatós Hi-Fi hangkártyák szegmensében a világ elégedett felhasználói által hosszú időn át újra és újra legjobbnak megszavazott termék — megjelenése után négy évvel az ASUS továbbra is elkötelezetten igyekszik még jobb csúcskategóriás hangkártyákat nyújtani a legigényesebb hifirajongók számára. Az Essence One, Essence STU és Essence III fejlesztése során szerzett sokéves tapasztalatból merítő Essence STX II gondosan kidolgozott formatervet, végletekig finomított teljesítményt és mélyen gyökerező muzikalitást kínál – azokat a jellemzőket, amelyek minden Essence Hi-Fi termék savát-borsát adják.

Legendás — és egyre csak finomodó — audiominőség

Iparágvezető, 124 dB-es jel-zaj arány
Az Essence STX II a forradalmi és széles körben elismert Essence STX hangkártyától örökölt, sokak által irigyelt iparágvezető 124 dB-es jel-zaj aránnyal kényeztet – ez akár 64-szer (64x!) jobb, mint a szokásos alaplapi audiohardverek nyújtotta minőség. A fejhallgató-kimenet is fantasztikus, 120 decibeles SNR-értéket kínál.

Ultra alacsony jitter

A rendkívül precíz órajel létfontosságú az audiofil felhasználók számára. Az integrált áramkörök érzékenyek a melegre és a hőmérsékletváltozásokra, ezért van az Essence STX II-ben egy különleges, kiegyensúlyozott hőmérsékletű kristályoszcillátoros (TCXO) órajelforrás. Ez a rendkívül pontos időzítési technológia gondoskodik arról, hogy a jelek időbeli szóródása (a jitter) elenyésző legyen.

Tiszta és állandó tápellátás

Az Essence STX II egy külön, négy tűs Molex tápcsatlakozót használ ahelyett, hogy a többi kártyához hasonlóan a kártyahelyről kapná az áramot. Ez tisztább energiaellátást jelent. Az optimalizál teljesítményt még biztosabbá teszik a Hi-Fi LDO feszültségszabályzók — amelyek igazi különlegességnek számítanak az audiokártyás ágazatban. Ugyancsak a kiegyensúlyozott hangot szolgálják az audiofilek által nagyra értékelt WIMA® kondenzátorok.

Közkedvelt MUSES műveleti erősítők

Az Essence-hallgatók által elvárt elmélyült muzikalitás az ünnepelt MUSES 8920 és MUSES 8820 műveleti erősítők beépítésének következménye: ezek felelnek az életszerű tonalitásért és a szellős hangképért.

Hibátlan fejhallgató-erősítés

Csúcskategóriás fejhallgató-erősítési támogatás

A beépített fejhallgató-erősítő az akár 600 ohmos impedanciájú fejhallgatókat is ki tudja szolgálni, vagyis a legjobb, magas impedanciájú eszközök is csatlakoztathatók hozzá az Essence STX II által nyújtott tiszta hangok maradéktalan élvezetéhez.

Különleges fejhallgatós erősítésvezérlés

Az ASUS mérnökei kiegészítő erősítésvezérléssel is ellátták az Essence STX II-t, amely kifejezetten a nagy érzékenységű, fülbe dugható (IEM) fülhallgatókhoz készült azért, hogy a zenészek, audiofilek közvetlenül a fülkürtbe vezetett fülhallgatókat használhassanak — és ezáltal kizárhassák a környezet zajait olyankor, ha valamit igazán koncentráláva kell hallgatni.

Audió csatorna 5.1
Típus PCI-E
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar