bal számítógép
notebook

ATEN CS22HF 2-Port USB FHD HDMI Cable KVM Switch

ATEN
ATENATEN
Cikkszám 193949  
Gyártói cikkszám CS22HF  
Típus CS22HF 2-Port USB FHD HDMI Cable KVM Switch
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4710469341304
Ár 17 449 Ft.
Súly 0.352 kg.  
Kategória Switch  
Csoport  
Gyártó ATEN  
Weboldal ATEN  
3xport

Szeretné otthonában rendben tudni és egy konzolról (egér, billentyűzet, monitor) kezelni több számítógépét? Használja az ATEN otthoni és kisirodai KVM switch-eit. A kíváló minőséget és a design-os külsőt ötvözve egy olyan terméket választhat, ami ezen a téren minden igényt kielégít.

A két számítógép közötti váltás olyan egyszerű lehet, mint egy gombnyomás. Frissítse fel munkaterületét a CS22HF-vel úgy, hogy beállít egy asztali konzolt egy készlet billentyűzettel/egérrel/kijelzővel, amellyel két számítógépet vezérelhet USB- és HDMI-csatlakozáson keresztül, és már kész is. A kompakt CS22HF segít rendezett asztal létrehozásában, csökkentett kábelzsűrrel, és FHD megtekintési minőséget biztosít a munkateljesítmény növelése érdekében.

Kiváló FHD vizuális tisztaság
A CS22HF figyelemre méltó FHD videóminőséggel teszi lehetővé az asztali műveletek elvégzését, hogy felgyorsítsa a vizuálisan intenzív munkafolyamatot.

Helytakarékos asztali beállítás
A kompakt, könnyen rögzíthető kialakítás lehetővé teszi a funkcionalitás bővítését, miközben az asztalt rendben tartja a jobb termelékenység érdekében.

Sima többplatformos integráció
A CS22HF lehetővé teszi különböző számítógépes rendszerek (Windows, Mac és Linux) integrálását, amelyek egy KVM konzolon keresztül érhetők el.

Rugalmas USB-perifériák megosztása
A konzol USB-portjai plug-n-play csatlakozásra használhatók kompatibilis USB 2.0 perifériákhoz, hogy megfeleljenek az adatigényes asztali munka követelményeinek.

Csatlakoztassa. Kapcsolja be
A CS22HF támogatja az USB üzem közbeni csatlakoztatást, és buszon keresztül táplálja a csatlakoztatott KVM-forrásokat USB-portokon keresztül.

Alkalmazások
A CS22HF kábeles KVM kapcsoló ideális asztali beállítást tesz lehetővé olyan munkakörülmények között, mint az iroda, a médiatervezés, a hálózatleválasztás és az otthoni munka.

Fémház Nem
Menedzselhető Nem
Portok száma 3 db
Rack Nem
Vizuális topológia Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar