bal számítógép
notebook

Brother ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black

Brother
BrotherBrotherBrother
Cikkszám 98693  
Gyártói cikkszám ADS2400NUN1  
Típus ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4977766755184
Ár 201 267 Ft.
Súly 5.920 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Brother  
Weboldal Brother  
A4, Lapadagolós szkenner, 1200x1200dpi, 306x258x250mm, 4,5kg, USB 2.0, LAN

A Brother ADS-2400N asztali dokumentum-szkenner beépített vezetékes hálózati kapcsolattal rendelkezik, így az információk gyors átadását teszi lehetővé az üzleti életben.

Három programozható gomb segítségével a felhasználók egygombos szkennelést végezhetnek előre meghatározott helyekre, hogy biztosítsák az üzleti szempontból kritikus információk időben és a kívánt helyre érkezését.

A többfunkciós szkennelés támogatása érdekében az ADS-2400N hálózati, OCR-szoftverre, USB-re, fájlba, képbe, SharePoint®-re és e-mailbe szkennel. Az USB Host szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára egy 64 GB-os külső memória-meghajtó csatlakoztatását.

A TWAIN által támogatott képfeldolgozó funkciókkal az ADS-2400N képes professzionális minőségű beolvasott kimeneteket elérni üzleti használatra. A képfeldolgozó funkciók előkészítik és tisztítják a beolvasott dokumentumokat, javítva a beolvasott képek minőségét a tároláshoz, szerkesztéshez, megosztáshoz és az OCR-követelményekhez. Ez biztosítja, hogy az üzleti szempontból kritikus dokumentumok könnyen olvashatóak és hivatkoznak a javítás utáni helyreállítás céljából történő archiválás során.

A nagysebességű USB 2.0 csatlakozással, automatikus kétoldalas színes szkenneléssel, 50 lapos ADF (automatikus dokumentumadagoló) és 60kpp (30lpp) szkennelési sebességgel az ADS-2400N professzionális szkenner, amely kiválóan igazodik a kis- és középvállalkozások igényeihez.

Hálózati szkennerek

Valódi hálózati csatlakozást kínál több eszközzel, szoftver telepítése nélkül. A Brother hálózatos szkennerek lehetővé teszik a dokumentumok közvetlen szkennelését a készülékről több eszközre.  Egy gombnyomással vagy érintőképernyőről indítva * a szkennelt anyagok gyorsan és könnyen megoszthatóak a különböző csapatok és az osztályok között; javítva a munkafolyamat hatékonyságát és növelve a termelékenységet

Továbbfejlesztett képfeldolgozási funkciók

A beépített nagy teljesítményű szkennelési tulajdonságok intuitív módon készítenek és törölnek szkennelt fájlokat, javítva a beolvasott kép minőségét a tároláshoz, a szerkesztéshez, a megosztáshoz és az OCR (optikai karakterfelismerés) igényekhez.

Ez kevesebb papírveszteséget okoz a dokumentumok kinyomtatásakor, csökkenti a fájlméreteket a megosztáshoz, és olvasás közben világosan olvasható cikkeket hoz létre. Így kevesebb időt fordít a dokumentumok kézi előkészítésére és javítására, és több időt fordít a vállalkozás további, fontos teendőire.

2 az 1-ben szkennelés

Szkenneljen be kétoldalas dokumentumokat, és mentse egyoldalas képként az egyszerűbb és gyorsabb megtekintés érdekében.

Automatikus színérzékelés

Az automatikus színérzékelővel a szkenner elkerüli a kötegelt dokumentumok előzetes rendezésének vagy elválasztó lapok használatának szükségességét. A szükséges tárolóhely jelentősen csökken, és a dokumentumok előzetes rendezése is kevesebb idő alatt megtörténik.

Automatikus képforgatás, Automatikus levágás, Automatikus döntés

Automatikus képforgatás, Automatikus levágás, Automatikus döntés a beolvasott képek professzionális kivitelezéséhez.

Háttér feldolgozása

A beolvasott képeket egyszínű háttérrel jeleníti meg, vagy eltávolítja a hátteret a jól láthatóság és a kimeneti fájl méretének csökkentése érdekében.

Professzionális papírkezelés

Hatékony, professzionális szkennerek, amelyek még kis helyigényűek. A Brother szkennerek képesek számos médiatípussal együtt dolgozni, szélesebb kimeneti tálcával rendelkeznek, hogy az automatikus dokumentumadagolón (ADF) keresztül átjutott papír könnyedén és kényelmesen elvehető legyen.

A széles dokumentumrögzítőknek köszönhetően a szkennerek dokumentumgyűjtő teljesítménye kimagasló a szkennelési idő pedig rendkívül gyors. A tálcák szintén összhangban vannak, hogy kevesebb papírelakadás történjen. Ezek a kicsi, de pontos mérnöki tulajdonságok teszik lehetővé a Brother számára, hogy a szkennerek területén kiválóságként legyen jelen.

Duplex Nem
Egyéb USB2.0, LAN
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 306x258x250mm
Hálózati szkennelés Igen
LAN Igen
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 1200x1200 dpi
Típus Lapadagolós szkenner
Tömeg 4,45 kg
Tömeg 4,5 kg
USB USB 2.0
WiDi Nem
WiFi Nem
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar