bal számítógép
notebook

Brother ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White

Brother
BrotherBrotherBrother
Cikkszám 191680  
Gyártói cikkszám ADS4700WTF1  
Típus ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4977766814737
Ár 206 811 Ft.
Súly 3.900 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Brother  
Weboldal Brother  
A4, Lapáthúzós szkenner, 1200x1200dpi, 300x216x191mm, 2,7kg, Duplex, USB 3.0, WiFi, WiFi Direct, LAN

ADS-4700W asztali dokumentum szkenner
Nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal és dedikált felhasználói érintőképernyővel. Ideális összetett munkafolyamatokhoz és dokumentumok megosztásához a kollégákkal.

Gyors és megbízható
Az elakadások kiküszöbölésére szolgáló beépített ultrahangos többlapos adagolóval az ADS-4700W nagy, 80 lapos ADF kapacitással rendelkezik, és percenként akár 40 oldalt is gyorsan beolvas. Az elválasztó kapcsoló lehetővé teszi a nagyon vastag és vékony dokumentumok, plasztik kártyák és gyűrött papírok zökkenőmentes és egyszerű adagolását.

Egyszerű és intuitív.
Hozzon létre egy dedikált felhasználói felületet egyérintéses szkenneléssel és akár 56 parancsikon hozzáadásának lehetőségével a gyakran használt célhelyekhez. Használhat egy opcionális külső kártyaolvasót is a szkennelési folyamat még egyszerűbbé tétele érdekében. Csak érintse meg a kártyát, és adja hozzá a dokumentumokat az ADF-hez, hogy automatikusan és biztonságosan rögzítse az oldalon lévő információkat.

Fejlett csatlakoztathatóság
Az 5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat, a hálózat, az USB3.0 és az USB host segítségével biztonságosan szkennelhet dokumentumokat és oszthat meg a kollégákkal.

Speciális képrögzítés és feldolgozás
Könnyed és lenyűgöző képrögzítés és -feldolgozás – a beolvasott oldalak egyszerű hivatkozásától és a digitális imprinter segítségével történő szkennelésétől a képminőség optimalizálásáig az automatikus függőleges csíkok és moir(szkennelési hiba)-csökkentő eszközök révén.
A dokumentumszétválasztási funkció emellett automatikusan felismeri és eltávolítja a beszkennelt üres oldalakat, így csökkenti a fájlméretet és a dokumentum-előkészítési időt.

Brother ScanEssentials
A ScanEssentials szoftverünk további funkciókat kínál, amelyeket vállalkozása igényeire szabhat. A nagyobb biztonság érdekében beállíthat jelszavakat és védheti munkafolyamatait, és különféle formátumokban mentheti a dokumentumokat.
A metaadat funkció vonalkódokat vagy meghatározott szövegláncokat is képes olvasni, hogy megkönnyítse a dokumentumok szétválasztását és fájlelnevezését.

Elismert ipari szoftverek
Növelje a szkennelés utáni termelékenységet az iparágban elismert szoftverekkel, beleértve a Kofaxot és a Newsoftot, amelyek alapfelszereltségként kaphatók az eszközzel.


Duplex Igen
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 300x216x191mm
LAN Igen
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 1200x1200 dpi
Típus Lapáthúzós szkenner
Tömeg 2,7 kg
USB USB 3.0
WiFi Igen
WiFi Direct Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar