bal számítógép
notebook

Brother ADS-2700W Lapadagolós Szkenner White

Brother
BrotherBrother
Cikkszám 143911  
Gyártói cikkszám ADS2700WTC1  
Típus ADS-2700W Lapadagolós Szkenner White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4977766776776
Ár 184 376 Ft.
Súly 3.860 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Brother  
Weboldal Brother  
A4, Lapadagolós szkenner, 1200x1200dpi, 299x206x178mm, 2,6kg, Duplex, USB 2.0, WiFi, WiFi Direct, LAN

Szkennelés különböző fájltípusokba

A felhasználók kereshető PDF-fájlokba, fájlokba, e-mailbe, OCR-be, képbe és közvetlenül USB flash meghajtókra szkennelhetnek, miközben a képfeldolgozási funkciók, például az automatikus ferdeség korrekció és és a lyukasztó eltávolítása biztosítják, hogy a nyomtatott másolatok digitális biztonsági másolatai ne csak képek legyenek, hanem optimalizált üzleti dokumentumok.

Ingyenesen letölthető szoftvercsomag

Ez a Brother szkenner készen áll a Nuance® és a NewSoft® hatékony névjegykártya- és dokumentumkezelő szoftverével Windows és MacOS rendszerekkel való együttműködésre - ideális PDF-fájlok és még sok más létrehozásához és szerkesztéséhez.

Ingyenes letöltések Windows rendszerhez: Brother iPrint & Scan asztali és mobil eszközökhöz, Nuance® PaperPort 14 SE, NewSoft® Presto! ® BizCard OCR és távoli beállítás
Ingyenes letöltések macOS-hoz: A Brother iPrint & Scan asztali és mobil eszközökhöz, NewSoft® Presto! ® PageManager®, NewSoft® Presto! ® BizCard OCR és távoli beállítás

Csatlakozás az egész irodához USB, Ethernet vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül

A valódi hálózati képességeket kínáló, vezetékkel és vezeték nélkül is kompatibilis Brother ADS-2700W lehetővé teszi a dokumentumok közvetlen beolvasását a készülékről több eszközre megosztott kapcsolaton keresztül, ami azt jelenti, hogy a fontos dokumentumok könnyedén átkerülhetnek csapatok és részlegek között.

Funkciók elérése a 7,1 cm-es LCD érintőképernyőről

A színes érintőképernyő használatával a beolvasott dokumentumok azonnal elküldhetők az előre konfigurált profilokba, ezzel megtakarítva az előkészítési időt és csökkentve a személyzet képzését, miközben a beállítások lezárása funkció magasabb szintű irodai biztonságot nyújt.

Kis méretű, nagy hatékonyságú

Mivel a kimeneti tálca kényelmesen visszahajtható a készülékhez, így rendkívül sok helyet spórolhat, mivel körülbelül akkora helyet foglal el, mint egy A4-es lap.

Bár kompakt méretű, ez a 35 lap/perc szkenner robusztus és megbízható a mindennapi üzleti használatra, köszönhetően a megbízható passzív hengerrendszerének, amelyet úgy terveztek, hogy kiállja a próbát napi több ezer beolvasás esetén is.

50 lapos, vegyes médiák kezelésére alkalmas, automatikus dokumentumadagoló

Képes kevert médiatípusokat (beleértve a kétoldalas dokumentumokat, a kis bizonylatokat és az 1,32 mm vastagságú plasztik igazolványokat) ugyanfeldolgozni és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan készítsenek különféle üzleti dokumentumokat egyetlen indítással.

Továbbfejlesztett képfeldolgozási funkciók

A beépített nagy teljesítményű szkennelési tulajdonságok intuitív módon készítenek és törölnek szkennelt fájlokat, javítva a beolvasott kép minőségét a tároláshoz, a szerkesztéshez, a megosztáshoz és az OCR (optikai karakterfelismerés) igényekhez.

Ez kevesebb papírveszteséget okoz a dokumentumok kinyomtatásakor, csökkenti a fájlméreteket a megosztáshoz, és olvasás közben világosan olvasható cikkeket hoz létre. Így kevesebb időt fordít a dokumentumok kézi előkészítésére és javítására, és több időt fordít a vállalkozás további, fontos teendőire.

Duplex Igen
Egyéb USB2.0, LAN, WiFi, WiDi
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 299x206x178mm
Hálózati szkennelés Igen
LAN Igen
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 1200x1200 dpi
Típus Lapadagolós szkenner
Tömeg 2,6 kg
USB USB 2.0
WiDi Igen
WiFi Igen
WiFi Direct Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar