bal számítógép
notebook

Brother MFC-J3940DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Brother
BrotherBrotherBrotherBrother
Cikkszám 190174  
Gyártói cikkszám MFCJ3940DWYJ1  
Típus MFC-J3940DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4977766817769
Ár 186 536 Ft.
Súly 26.300 kg.  
Kategória Multifunkciós nyomtató  
Csoport  
Gyártó Brother  
Weboldal Brother  
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 28lap/perc, 4800x1200dpi, A3, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:LC462BK/Y/M/C; LC462XLBK/Y/M/C, WiFi, NFC, WiFi Direct
 A professzionális A3-as MFC-J3940DW többfunkciós nyomtatót tartós használatra tervezték, amely megfelel az igényes kisirodák és üzleti munkacsoportok igényeinek.
Az A3-as kezelési képesség lehetővé teszi különféle A3-as és A4-es színes dokumentumok problémamentes kezelését, miközben kiváló minőségű nyomatokat, gyors nyomtatási sebességet érhet el és alacsony üzemeltetési költségekkel dolgozhat. Ez a többfunkciós készülék nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciókat kínál. Nyomtasson munkaállomásáról, tárgyalóteremben vagy vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező mobileszközéről. A Near Field Communication lehetővé teszi, hogy közvetlenül a mobileszközéről érintse meg és nyomtasson.

Nagyobb méretű nyomtatás
Tegye látványosabbá dokumentumait A3-as méretben történő nyomtatással.  A színes A3-as nyomtatási lehetőségekkel a fontos oktatási anyagok vagy prezentációs dokumentumok kiemelkednek és könnyebben értelmezhetőek, így jobban felkelthetik az olvasó érdeklődését. Az A3-as dokumentumok házon belüli nyomtatásával jobban kézben tudja tartani a határidőket és kibővítheti lehetőségeit.

Az MFC-J3940DW kétoldalas A3-as nyomtatást is lehetővé tesz.

Mindig készen áll egy új feladatra
Nem kell az asztalánál ülnie, vagy akár a nyomtató közelében lennie az MFC-J3940DW használatához. A rendelkezésre álló csatlakozási lehetőségek tárházával bárhol nyomtathat irodájában/otthonában – akár mobiltelefonjáról is Wi-Fi-n vagy NFC-n keresztül.

A Brother Mobile Connect alkalmazás letöltésével elérheti a funkciók széles választékát– a nyomtatási feladatok elküldésétől a tintaszint ellenőrzéséig és szükség esetén az utánpótlás megrendeléséig

Növelje nyomtatási sebességét az új Brother MAXIDRIVE nyomtatási technológiával.
Az újonnan kifejlesztett nagy teljesítményű nyomtatófej kimagaslóan növeli a nyomtatási sebességet, így időt takarít meg az üzleti dokumentumok nyomtatása során. Nemcsak a sebesség javul. Az új nyomtatófej rendkívül tartós és jó nyomtatási minőséget produkál, professzionális eredményeket biztosítva a nyomatokhoz.

Tartós használatra terveztük
Olyan eszközre van szüksége, amelyben megbízhat? Az A3-as professzionális többfunkciós eszközöket robusztus üzleti eszközöknek tervezték, amelyek gyors, biztonságos és professzionális minőséget biztosítanak az Ön vállalkozása növekvő igényeinek megfelelően.

Szkennelési technológia a munkafolyamat javítására, még távoli munkavégzés esetén is.
Az MFC-J3940DW többfunkciós eszközként sokkal többet tud, mint egy sima nyomtató. A rendelkezésre álló szkennelési lehetőségek például jelentősen növelhetik a hatékonyságot otthonról végzett munka esetén is. A munkafolyamat felgyorsítása érdekében nagy sebességgel színesben vagy fekete-fehérben szkennelhet:

Képeket, fájlokat, OCR- vagy E-mail-t

Bluetooth Nem
CD/DVD nyomtatás Nem
Duplex nyomtatás Igen
Fax Igen
Felbontás 4800x1200 dpi
Kártyaolvasó Nem
LAN Igen
Másoló Igen
Maximum nyomtatási sebesség 28 lap/perc
Maximum papírformátum A3
NFC Igen
Nyomtatási technológia Tintasugaras
Patronok-tonerek LC462BK/Y/M/C; LC462XLBK/Y/M/C
Scanner Igen
Színes nyomtatás Igen
USB port Igen
WiFi Igen
WiFi Direct Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar