bal számítógép
notebook

Brother QL-1100 Címkenyomtató White

Brother
BrotherBrotherBrotherBrotherBrother
Cikkszám 128850  
Gyártói cikkszám QL1100YJ1  
Típus QL-1100 Címkenyomtató White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4977766787741
Ár 117 273 Ft.
Súly 3.000 kg.  
Kategória Cimkenyomtató  
Csoport  
Gyártó Brother  
Weboldal Brother  
300x300dpi, USB, Wifi

Széles formátumú szállítói címke/vonalkód címke nyomtató

A QL-1100 széles formátumú címkenyomtató ideális megoldás a kisvállalkozásoknak és azoknak, akik otthonról dolgoznak, termékeket és csomagokat kell szállítaniuk. Nyomtasson vonalkódokat, képeket és szöveget tartalmazó, kiváló minőségű szállítmányozói címkéket.

101.6mm nyomtatási szélesség

A  QL-1100 tökéletes megoldást jelent szállítmányozói címkék létrehozásához, mivel a 101.6mm-es szélesség megfelel a szállítmányozási szabványnak.

Nyomtatás PC-ről és Mac-ről

Az ingyenes P-touch Editor címketervező szoftver PC és Mac használattal is lehetséges: szövegek, képek, vonalkódok és keretek egyaránt hozzáadhatók a címkékhez. Ezen kívül Excel-ből vagy.csv fájlból is átemel adatokat.

Microsoft Office támogatás

A P-touch Editor Microsoft Office-hoz való társítása esetén (csak Windows) lehetővé teszi az adatok közvetlen kiválasztását és nyomtatását a Word, az Excel és az Outlook programból egy kattintással! A Microsoft Word programból jelölje ki a címet, és kattintson az eszköztáron lévő bővítményre, a címkére nyomtatáshoz. Jelölje ki a cellákat az Excel programban, és kattintson ismét a bővítményre. Az Outlook programban válassza ki azt a címet, amelyet a címkére szeretne nyomtatni.

Beépített memória a címke sablonok tárolásához

Csatlakoztassa az eszközt közvetlenül az USB-porton keresztül - nincs szükség PC-re. Az eszköz parancsokat küldhet a nyomtató memóriájában tárolt címke sablon kiválasztásához, elküldhetik a szükséges adatokat a címkére, majd kiadják a parancsot a nyomtatáshoz. Az egyik példa a parancssorokat tartalmazó vonalkódok szkennelése a beépített sablonok kiválasztásához és kinyomtatásához, a vonalkódok másolatok nyomtatásához

Fulfilled By Amazon kompatibilitás (FBA)

Könnyen nyomtathat olyan címkéket, amelyek alkalmasak arra, hogy termékeiket az illesztőprogramban lévő funkció segítségével Amazon-os szállításhoz használja. Miután az Amazon létrehozta a PDF-dokumentumot, amely tartalmazza a vonalkódcímkéket a termékekhez, jelölje be a "crop print" -et a meghajtóban, és nyomtasson kényelmesen  a QL-1100 címkenyomtató segítségével.

Szoftverfejlesztő készlet

Illessze be könnyedén a QL-1100-at a meglévő régi szoftverébe. A Brother b-PAC ingyenes SDK (szoftverfejlesztő készlet) a Windows alapú alkalmazásokhoz.

Sokféle címke, sokféle alkalmazáshoz
A Brother DK szalagok cseréje gyorsan és könnyedén megtehető. Válasszon a többféle típus közül

Elővágott, ragasztható címkék papír alapon és műanyag filmréteggel

Folytonos, ragasztható címkék papír alapon és műanyag filmréteggel tekercsben. A kívánt hosszúságúra, egyedi méretűre vágható (max. 3 méter)
Nem ragasztható, ideális belépőkártyák és receptek, blokkok nyomtatására
Könnyen eltávolítható és áthelyezhető címkék

Bluetooth Nem
Buetooth Nem
Felbontás 300x300 dpi
Hálózati nyomtatás Nem
LCD kijelző Nem
Színes nyomtatás Nem
USB port Igen
Wifi Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar