bal számítógép
notebook

Brother QL-810W Címkenyomtató Black/White

Brother
BrotherBrotherBrother
Cikkszám 104283  
Gyártói cikkszám QL810WYJ1  
Típus QL-810W Címkenyomtató Black/White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4977766771405
Ár 60 225 Ft.
Súly 2.760 kg.  
Kategória Cimkenyomtató  
Csoport  
Gyártó Brother  
Weboldal Brother  
300x600dpi, USB

Nyomtassa ki a címkéket, ahogyan csak szeretné

A QL800 széria tagjaként, a QL-810W címkenyomtató a forgalmas munkahely igényeinek megfelelően készült, mégis könnyen beállítható és használható.Ugyanazt a technológiát használva, mint az USB pendrive-ok esetében, egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez vagy a Mac-hez, és futtassa a beépített szoftvert a nyomtató-illesztőprogramok telepítése nélkül. További címkézési lehetőségekhez töltse le az ingyenes P-touch Editor címke tervezőszoftvert és a nyomtató-illesztőprogramokat testreszabott címkék tervezésére és nyomtatására, amelyek szövegeket, kereteket, vonalkódokat és képeket tartalmaznak. Könnyen megoszthatja a nyomtatót a kollégákkal a vezeték nélküli hálózaton keresztül a P-touch Editor Lite LAN szoftverrel.

Vezetékes és wireless csatlakozás + AirPrint kompatibilitás

Az USB, a Wi-Fi és az AirPrint standard lehetőségek. Az eszközt használhatja személyes címkenyomtatóként önállóan, vagy mások is használhatják a számítógépéről vagy a Mac-ről a vezeték nélküli hálózaton keresztül.

Nyomtatás PC, Mac, iOS és Android készülékekről

A címkék tervezéséhez és nyomtatásához számos lehetőség közül választhat. Töltsd le ingyen a P-touch Editor címke tervezőszoftvert PC és Mac eszközökhöz szövegek, vonalkódok, képek és keretek címkéinek kialakításához. Alternatív megoldásként töltse le az app store-jára az ingyenes iPrint & Label alkalmazást az iOS és az Android rendszerre, majd készítsen és nyomtasson címkéket mobileszközéről vezeték nélkül.

Microsoft Word/Excel/Outlook programokból egyaránt működik

Jelölje ki a szöveget, kattintson a bővítményre, és nyomtassa a címkét közvetlenül Word, Excel és Outlook programokból. A Microsoft Office P-touch Editor bővítménye (csak Windows) segítségével egyetlen kattintással nyomtathatja ki a címkéket. Alternatív megoldásként az Excel vagy a .csv fájlba mentett szövegeket importálhatja a P-touch Editorba, és összefésülheti a címke elrendezésével, hogy sok címkét nyomtasson ugyanolyan formátummal (design). Ideális címek, termékek és árazási címkék nyomtatásához.

Fekete és piros nyomtatás tinta nélkül

 A Brother DK címketekercsek elérhetőek a hagyományos vágott (előre méretezett) címkékkel vagy folytonos szalagok formájában, amelyekkel megoldható, hogy a címkét olyan méretűre vágja a beépített vágóegységgel, amilyenre éppen szüksége van. Ráadásul felhívja a figyelmet a fontos információkra a piros * felirattal - így ideális megoldás a lejárati dátumok, allergének és más fontos információk jelöléséhez.

Opcionális Li-ion akkumulátor

Vannak olyan helyzetek, amikor a címkéket úgy kell elkészítenie, hogy nem csatlakozhat áramforráshoz, például autóban történő használatkor, vagy kiskereskedelmi üzletben, esetleg egészségügyi vagy hasonló iparágban. Az opcionális Li-ion akkumulátor gyors töltési funkcióval rendelkezik, és teljes töltöttség esetén akár több ezer címkét is nyomtathat vele.

Válogasson a sokféle címke típus közül
A QL sorozatú címkenyomtatók Brother DK tekercseket használnak, amelyeket gyorsan és könnyen behelyezhet a készülékbe.

Több típus közül választhat:

Elővágott, ragasztható címkék papír és műanyag fólia alapon.
Folytonos szalagok ragasztható és nem ragasztható verzióban, amelyek akár egy méter hosszúra is nyomtathatók és könnyedén méretre vághatók
A nem ragasztható kártya ideális névjegyek és blokkok nyomtatására.
Ragasztható, könnyedén ragasztható címkék.
 

Buetooth Nem
Felbontás 300x600 dpi
Hálózati nyomtatás Nem
LCD kijelző Nem
Színes nyomtatás Nem
USB port Igen
Wifi Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar