bal számítógép
notebook

Canon imageFORMULA DR-C240 Lapáthúzós Szkenner Black

Canon
CanonCanonCanon
Cikkszám 104766  
Gyártói cikkszám 0651C003  
Típus imageFORMULA DR-C240 Lapáthúzós Szkenner Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4528472106861
Ár 246 369 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  
A4, Lapáthúzós szkenner, 600x600dpi, 291x253x231mm, 2,8kg, USB 2.0

Az imageFORMULA DR-C240 ultrakompakt és hatékony asztali lapolvasó, amelyet robusztus kialakítás és megbízható papírkezelés jellemez, és többféle dokumentumméret és -formátum, többek között útlevelek rögzítésére alkalmas.

Nagy teljesítményű és rugalmas alkalmazások

Az imageFORMULA DR-C240 elsőrangú kidolgozási minősége és a termelékenységet középpontba állító funkciói áttörést jelentenek ebben az értékszegmensben. Gyors beolvasást kínál akár 45 lap/perc, 90 kép/perc sebességen, így az imageFORMULA DR-C240 tökéletes választást jelent az irodák és munkacsoportok számára. Csendes működése – és kompakt, mutatós asztali kialakítása – kiváló benyomást tesz az ügyfelekre az ügyfélkapcsolati irodákban és az ügyfélszolgálatokon, pl. bankokban, szállodákban, kórházakban és kormányzati hivatalokban.

Kifejezetten az ügyfelek igényeinek megfelelően tervezték meg

Az imageFORMULA DR-C240 robusztus kialakítása és strapabíró dokumentumadagolója az ügyfelektől kapott visszajelzések közvetlen eredménye. Előrehaladást jelent az ilyen lapolvasók szegmensében, és akár naponta 4000 dokumentumot is könnyedén beolvas. Maximalizálja a termelékenységet a 60 lapos dokumentumadagoló, amely megbízható módon kezeli a különböző méretű dokumentumokból és hordozótípusokból álló kötegeket: az útlevelektől és a műanyag kártyáktól a kétoldalas A4-es, A3-as (ívlapos móddal) és akár 3 m hosszúságú dokumentumokig.

Precíziós papírkezelés

A munkafolyamatok folyamatosságának biztosítása érdekében az imageFORMULA DR-C240 hatékony, kiváló minőségű lapadagoló mechanizmust tartalmaz, amely a kategória legmegbízhatóbb készülékévé teszi a különböző dokumentumok, többek között az ultravékony papírfajták beolvasása terén már 27 gsm értéktől. Az ultrahangos kettősbehúzás-érzékelő és kettősbehúzás-feloldási (DFR) funkció lehetővé teszi a beolvasás gyors újraindulását, így minimálisra csökkenti az állásidőt.

Könnyű kezelhetőség, következetes minőség

Az imageFORMULA DR-C240 képfeldolgozási funkciók széles választékát kínálja. Ezek közé tartozik az automatikus oldalméret- és szövegirány-észlelés, a szövegjavítás, a kiegyenesítési funkció és az automatikus színfelismerés. A felhasználóbarát kezelőpanel lehetővé teszi a kezelők számára az egygombos beolvasást – ez pedig felgyorsítja és leegyszerűsíti a beolvasási feladatokat.

Gazdag szoftvercsomag

A Canon speciális CapturePerfect alkalmazása lehetővé teszi a hatékony tömeges beolvasást, és támogatja a mellékelt Kofax VRS illesztőprogramot, így kiváló képminőséget biztosít. A dokumentumok intuitív beolvasásához, majd több célállomásra (többek között felhőszolgáltatásokba) történő egyszerű elküldéséhez egyszerűen használja a Canon CaptureOnTouch alkalmazást. A mellékelt eCopy PDF Pro hatékony PDF-létrehozási, -szerkesztési és -konvertálási eszközöket kínál.

Megfizethető működtetés és karbantartás

Az imageFORMULA DR-C240 hosszú élettartamú lassítógörgője és adagológörgője problémamentesen kicserélhető, ami minimálisra csökkenti az élettartamköltségeket. Rendkívül alacsony áramfogyasztás, mindössze 19 W-os működés közbeni és 1,4 W-os készenléti fogyasztással, ami még tovább csökkenti az általános költségeket, valamint minimálisra csökkenti a környezetre gyakorolt hatást.

Duplex Nem
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 228,6x289,56x251,46mm
Fizikai méret 291x253x231mm
Fizikai méret 291×253×231mm
Hálózati szkennelés Nem
LAN Nem
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 600 dpi
Optikai felbontás 600x600 dpi
Típus Lapáthúzós szkenner
Tömeg 2,8 kg
USB USB 2.0
WiDi Nem
WiFi Nem
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar