bal számítógép
notebook

Canon EOS 4000D váz Black

No Image
Cikkszám 132113  
Gyártói cikkszám 3011C001  
Típus EOS 4000D váz Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 78 414 Ft.
Súly 0 kg.  
Kategória Digitális fényképezőgép  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  
Tükörreflexes, 18MP, Full HD, LCD3", Black, SD/SDHC/SDXC, 129×101,6×77,1mm, 436g, Csak váz, WiFi, NFC

Különböző történetek felvétele és megosztása könnyedén és intuitív módon, olyan színekkel, részletgazdagsággal és csodálatosan elmosódott háttérrel, amellyel kitűnhetsz a tömegből.

Egyszerű DSLR-történetmesélés, amellyel kitűnhetsz a tömegből

A DSLR-minőségű fényképeknek és Full HD videóknak köszönhetően a 18 megapixeles EOS 4000D fényképezőgéppel egyszerűbben készítheted el egyedi történeteidet, mint gondolnád. Oszd meg azonnal vagy készíts felvételt távolról a Wi-Fi*-vel és a Canon Camera Connect alkalmazással kompatibilis okostelefonoddal.

Lenyűgöző fényképek, mozifilmhatású videók

Az okostelefonok** érzékelőjénél 19-szer nagyobb, 18 megapixeles érzékelővel egyszerűen készíthetsz lenyűgöző képeket természetesen elmosódott háttérrel még kedvezőtlen fényviszonyok között is.

Keltsd életre történeteidet

Alkoss az inspirációs pillanatokból kreatív videókat Full HD minőségben, vagy örökítsd meg mindennapjaid fontos pillanatait a videó-pillanatfelvétel funkcióval.

Közösségi megosztás, távvezérelt felvételkészítés

Fényképeidet és videóidat azonnal továbbíthatod okoseszközödre, megoszthatod a közösségi médiában vagy feltöltheted az Irista-felhőbe, illetve távolról is készíthetsz felvételt Wi-Fi* és a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével.

Kreativitás erőfeszítés nélkül

Csak célozz és fotózz, az Intelligens jelenetválasztó automatika nagyszerű eredményeket biztosít. Legyen részed élőképes felvételkészítésben a Kreatív automatika móddal, és adj egyedi árnyalatokat fényképeidnek a kreatív szűrőkkel.

Tanulj felvételkészítés közben

Legyen részed könnyen követhető, DSLR fotózással kapcsolatos útmutatásban a Canon Photo Companion alkalmazásával (Android és iOS eszközökhöz letölthető). Adj hozzá objektíveket és tartozékokat, vagy vezéreld manuálisan, amikor készen állsz.

Magabiztos felvételkészítés

A precíz autofókusznak, a 3,0 kép/mp-es sebességnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően pontosan úgy rögzítheted a pillanatot, ahogyan látod azt. Az optikai keresővel és a 6,8 cm-es LCD képernyővel könnyedén komponálhatod meg felvételeidet.

4K Nem
Csak váz Igen
Egyéb WiFi, NFC
Felbontás 18 MP
Fizikai méret 129×101,6×77,1mm
Full HD Igen
Kijelző méret 3 "
Memóriakártya típusa SD/SDHC/SDXC
Szín Black
Típus Tükörreflexes
Tömeg 436 g
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar