bal számítógép
notebook

Canon F-718SGA Tudományos Számológép Black

Canon
Canon
Cikkszám 42571  
Gyártói cikkszám 4299B010  
Típus F-718SGA Tudományos Számológép Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4960999661384
Ár 6 734 Ft.
Súly 0.280 kg.  
Kategória Számológép  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  

Újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, így ideális a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett felhasználók számára.

Környezetbarát kivitel

Ez a tudományos számológép újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik.

Energiatakarékos, hatékony működés

Az F-718SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gombok megnyomása nem történik meg, illetve a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb – nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül.

264 funkció, nagy pontosság (maximálisan 18 belső kalkulációs számjegyig)

Ez az általános számológép tartalmazza az összes olyan funkciót, amely az általános és középiskolai matematika és reál tantárgyak elsajátítása során szükséges. Tartalmaz 264 funkciót, 17 tárhelyet mentésre és visszahívásra, valamint maximálisan 18 belső számjegyet használ a nagy pontosságú eredmény érdekében (lásd a specifikációt a funkciók teljes listájával).

Nagyméretű LCD pontmátrix képernyő

A nagyméretű, négysoros LCD pontmátrix képernyő - kontraszt-beállítási lehetőséggel - a számokat egyetlen pillanat alatt leolvashatóan jeleníti meg. A praktikus kemény fedél megvédi a billentyűzetet a mindennapos koccanásoktól és ütésektől.

Kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros)

Használja ki a kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros) előnyeit. A matematikai üzemmódban a bevitel és a megjelenítés a matematika-tankönyv stílusában történik, míg a soros módban a hagyományos kétsoros elrendezés használatos.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar