bal számítógép
notebook

Canon F-789SGA Tudományos Számológép Silver

Canon
Canon
Cikkszám 48109  
Gyártói cikkszám 6467B002  
Típus F-789SGA Tudományos Számológép Silver
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4960999907932
Ár 7 181 Ft.
Súly 0.340 kg.  
Kategória Számológép  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  

Számolja ki könnyedén a bonyolult egyenleteket is az F-789SGA tudományos számológéppel, amely részben újrafelhasznált Canon anyagokból készült, és fejlett funkciók egész sorát kínálja.

Az antibakteriális billentyűzetének köszönhetően rendkívül higiénikus.

Új higiéniai szabvány

A higiénia különösen fontos az iskolákban és az egyetemeken. A Canon antibakteriális tudományos számológépe most segít elhárítani a potenciális egészségügyi problémákat, hála a műanyag billentyűzet szervetlen, baktériumellenes bevonatának. Ez hátráltatja a billentyűzeten megtapadó baktériumok növekedését – ami különösen iskolai környezetben jelentős mértékű. Ezért az F-789SGA remek választás általános és középiskolások, valamint főiskolások és egyetemisták számára egyaránt.

Energiatakarékos, hatékony működés

Az F-789SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a számológépet, ha 7 percig nem nyomnak meg rajta egy gombot sem, illetve nem használják - ez további energiamegtakarítást jelent. A számológép cserélhető elemmel működik, ezért az élettartama hosszabb, általában négy év – és nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem lemerül.

Csúcskategóriájú tudományos számológép

Az F-789SGA ez első csúcskategóriájú, tankönyvi megjelenítésű kijelzővel rendelkező modell a Canon tudományos termékkínálatában. 605 fejlett funkcióval rendelkezik, többek között 79 beépített állandóval és 172 átváltási képlettel. Az ezüstmetál fedőlap és a vékony váz professzionális megjelenést tükröz. Az LCD kijelző mérete 60 mm × 25 mm. A diákokon kívül remek választás tanárok, mérnökök és egyéb hivatásos felhasználók számára is.

Hasznos memóriafunkciók

A kiegészítő funkciók között 19 memóriahely és 4×4-es mátrix- és egyenletszámítás is szerepel – így ez az egyik leghatékonyabb számológép a piacon. Ezekkel a funkciókkal könnyedén elvégezhetők a bonyolult számítások.

Hosszú élettartam, letisztult forma és környezetbarát működés

Az F-789SGA egyedi funkciói mellett a Canon környezetvédelem iránti elkötelezettségét is tükrözi. Az F-789SGA kemény tokjának, alsó burkolatának, valamint az elemtartó fedelének részei újrafelhasznált Canon anyagokból készültek.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar