bal számítógép
notebook

Canon Maxify MB2150 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Canon
CanonCanon
Cikkszám 107545  
Gyártói cikkszám 0959C009AA  
Típus Maxify MB2150 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4549292051254
Ár 63 368 Ft.
Súly 15.000 kg.  
Kategória Multifunkciós nyomtató  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 19lap/perc, 600x1200dpi, A4, USB, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-1500XL BK/Y/C/M, WiFi

MAXIFY MB2150 sorozat

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

Előnyök

  • Gyors nyomtatás: 19 kép/perces fekete-fehér és 13 kép/perces színes nyomtatási sebesség

  • Wi-Fi-hálózathoz való csatlakozási lehetőség a mobileszközökről történő közvetlen nyomtatásért

  • Nyomtatás és beolvasás felhőalapú szolgáltatásokba

  • 1200 oldalas fekete-fehér és 900 oldalas színes tintakapacitás

  • Maradjon produktív: 250 lapos kapacitás és az 50 lapos automatikus dokumentumadagoló

Termékjellemzők

A Canon MAXIFY MB2150 sorozat részletesebb megtekintése

Nagy kapacitás, kiváló minőség


Sokoldalú nyomtató, szkenner, másoló és fax olyan otthoni irodák számára, amelyeknek remek fekete-fehér és színes nyomtatási minőségre és alacsony oldalankénti költségre van szükségük. A 250 lapos nagy méretű adagolóval és 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval rendelkező Canon MAXIFY MB2150 sorozat a kihúzás- és súrlódásálló DRHD tintáknak köszönhetően kimagasló nyomatokat produkál élénk színekkel és éles szövegekkel. A Canon MAXIFY MB2150 sorozat gyors, 19 kép/perces fekete-fehér és 13 kép/perces színes A4-es nyomtatásra képes, az első nyomat pedig mindössze 6 másodperc alatt elkészül (FPOT).

Gazdaságos működés


A mindössze 0,2 kWh-os (TEC) kis energiafogyasztástól kezdve egészen a nagy kapacitású, külön cserélhető színes kazettákig – a gazdaságos használat kiemelkedően fontos. A fekete kazetták 1200 oldalas és a színes kazetták 900 oldalas ISO-kapacitása kevesebb megszakításról gondoskodik a munka közben. Az opcionális 4 színű multipack még költséghatékonyabb nyomtatást kínál.

Hatékony és könnyen kezelhető


A kétoldalas nyomtatás és a számos különböző papírméret és -típus támogatása – az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig, fotópapírig vagy akár a kétoldalas igazolványok másolásáig – megkönnyíti a gyakori irodai feladatok elvégzését. A hatékony használatra épített nyomtató használata gyors és egyszerű: a Canon MAXIFY MB2150 sorozat6,2 cm-es színes TFT képernyőjének köszönhetően a nyomtatás, a másolás, a szkennelés és a faxolás egyaránt könnyen elérhető.

Nyomtatás okostelefonról, táblagépről és a felhőből


A Google Cloud Print, az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazás egyaránt támogatott, csakúgy, mint a felhőből történő nyomtatás vagy akár a dokumentumok olyan felhőalapú szolgáltatásokba való beolvasása és mentése, mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote, a OneNote, a OneDrive és a Concur. A hozzáférési pont mód segítségével az okoseszköz-használók a nyomtatóhoz akár Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.

Felügyeleti és karbantartási funkciók


Az IP-cím-szűrés csak adott számú felhasználó számára biztosít hozzáférést, az SMTP-támogatás pedig biztonságos e-mailbe olvasást tesz lehetővé az irodai hálózaton belül. A rendszergazdák gyorsan és egyszerűen konfigurálhatják a nyomtatót, és olyan műveleteket korlátozhatnak, mint a beolvasás USB-hordozókra.

Egyszerű hálózati integráció


A rendszergazdák örülnek majd a Canon MAXIFY MB2150 sorozat Simple Network Protocollal (SNMP) való kompatibilitásának, az eszközfelügyeleti szabvánnyal ugyanis a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatokba. Az SNMP segítségével számos, karbantartással kapcsolatos felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.

Bluetooth Nem
CD/DVD nyomtatás Nem
Duplex nyomtatás Igen
Fax Nem
Felbontás 600x1200 dpi
Hálózati nyomtatás Nem
Kártyaolvasó Nem
LAN Nem
Másoló Igen
Maximum nyomtatási sebesség 13-19 lap/perc
Maximum nyomtatási sebesség 19 lap/perc
Maximum papírformátum A4
NFC Nem
Nyomtatási sebesség 13-19 lap/perc
Nyomtatási technológia Tintasugaras
Papírformátum A4
Párhuzamos port Nem
Patronok-tonerek PGI-1500XL BK/Y/C/M
Scanner Igen
Színes nyomtatás Igen
USB port Igen
Wifi Igen
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar