bal számítógép
notebook

Canon MB5155 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Canon
Canon
Cikkszám 213851  
Gyártói cikkszám 0960C029AA  
Típus MB5155 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 4549292077346
Ár 76 835 Ft.
Súly 15.000 kg.  
Kategória Multifunkciós nyomtató  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 24lap/perc, 600x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-2500XL BK/C/M/Y, WiFi

Kis méretű iroda, nagy hatékonyság
A teljes körű funkciókkal rendelkező nyomtató, szkenner, másoló és fax olyan kis méretű irodák számára készült, amelyeknek a gazdaságos üzemeltetés mellett nagyszerű fekete-fehér és színes nyomtatási minőségre van szükségük. A kihúzás- és súrlódásálló DRHD pigmenttinták erőteljes feketéket, mély színeket és éles szövegeket produkálnak. A Canon MAXIFY MB5150 sorozat ultragyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes A4 es nyomtatásra képes mindössze 6 másodperc alatt elkészülő első nyomatokkal (FPOT), az egyutas, kétoldalas szkennelés pedig minden eddiginél gyorsabb.

Kiemelkedően gazdaságos nyomtatás
A mindössze 0,2 kWh-os (TEC) kis energiafogyasztástól kezdve egészen a külön cserélhető színes kazettákig – a gazdaságos használat kiemelkedően fontos. A fekete kazetták 2500 oldalas és a színes kazetták 1500 oldalas ISO-kapacitása kevesebb megszakításról gondoskodik irodája számára. Az opcionális 4 színű multipack még költséghatékonyabb nyomtatást kínál.

Megnövelt hatékonyság és egyszerű használat
A Canon MAXIFY MB5150 sorozat 8,8 cm-es nagy méretű, színes TFT-érintőképernyőjének és továbbfejlesztett felhasználói felületének köszönhetően a nyomtatás, a másolás, a szkennelés és a faxolás rendkívül egyszerű. Nagy kapacitású, 250 lapos adagolója és 50 lapos automatikus dokumentumadagolója mellett a nyomtató kétoldalas nyomtatásra is alkalmas, és számos papírméretet és -típust támogat az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig, fotópapírig vagy akár a kétoldalas igazolványok másolásáig – mindezzel megkönnyítve a gyakori irodai nyomtatási feladatok elvégzését.

Mobil funkciók, felhőalapú technológiák és irodai alkalmazások támogatása
A készülék támogatja a Google Cloud Print, az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazást, így mobileszközökről is lehetséges a gyors és egyszerű nyomtatás és beolvasás. Nyomtathat a felhőből, sőt, szkennelhet és elmenthet dokumentumokat olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokba, mint a Google Drive, az Evernote, a OneNote, a OneDrive és a Concur. A hozzáférési pont mód segítségével a mobileszköz-használók a nyomtatóhoz Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.

Átfogó felügyeleti és karbantartási funkciók
Az IP-cím-szűréssel adott számú felhasználóra korlátozhatja a hozzáférést, az SMTP e-mail-támogatás pedig biztonságos e-mailbe történő beolvasást tesz lehetővé. A rendszergazdák gyorsan és egyszerűen konfigurálhatják a nyomtatót, és olyan műveleteket korlátozhatnak, mint a beolvasás USB-hordozókra.

Egyszerű hálózati integráció
A Simple Network Management Protocollal (SNMP) való kompatibilitásnak köszönhetően a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatba. Az SNMP szabvány segítségével számos, karbantartással kapcsolatos felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.

Bluetooth Nem
CD/DVD nyomtatás Nem
Duplex nyomtatás Igen
Fax Igen
Felbontás 600x1200 dpi
Kártyaolvasó Nem
LAN Igen
Másoló Igen
Maximum nyomtatási sebesség 24 lap/perc
Maximum papírformátum A4
NFC Nem
Nyomtatási technológia Tintasugaras
Patronok-tonerek PGI-2500XL BK/C/M/Y
Scanner Igen
Színes nyomtatás Igen
USB port Igen
WiFi Igen
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar