bal számítógép
notebook

Canon Zoemini 2 Wireless Mobil Fotónyomtató Rose Gold

No image.
Cikkszám 203354  
Gyártói cikkszám 5452C003AA  
Típus Zoemini 2 Wireless Mobil Fotónyomtató Rose Gold
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 59 540 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Nyomtató  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  
Színes, 314x500dpi, Bluetooth

Ezzel a zsebméretű, tintamentes készülékkel és bármikor, bárhol kinyomtathatod fényképeidet – tökéletes partner okostelefonodhoz.Ezzel a zsebméretű, tintamentes készülékkel és bármikor, bárhol kinyomtathatod fényképeidet – tökéletes partner okostelefonodhoz.

Gondolkodj nagyban, nyomtass miniben
A tintamentes, vezeték nélküli és zsebméretű Canon Zoemini 2 újratölthető fotónyomtató mindig kéznél van, amikor szükséged van rá. Készíts fényképeket mobileszközöddel, tedd egyedivé őket, majd készíts belőlük azonnal felragasztható nyomatokat, és oszd meg őket barátaiddal és családoddal.

Mutasd meg a stílusodat a Canon Zoemini 2 segítségével
Otthon, távol, vagy valahol a kettő között – bárhol is tartózkodj, ez a zsebméretű nyomtató gyönyörű fényképekké alakítja az okostelefonos felvételeidet.

Tökéletes nyomatok, amelyek azonnal megoszthatók
Élvezd és oszd meg kedvenc fényképeidet bárhol is vagy, a Zoemini 2 víz- és szakadásálló nyomataival. A lehúzható és ragasztható hátlapok megkönnyítik a rögzítést és az albumba gyűjtést.

Nyomtass bárhol, bármikor
Nyomtass menet közben a tökéletesen zsebméretű és könnyű kialakításnak, valamint a gyors USB-C újratöltést lehetővé tevő beépített akkumulátornak köszönhetően.

Személyre szabás a Canon Mini Print alkalmazással
A számos izgalmas és kreatív lehetőséghez exkluzív hozzáférést, valamint a közösségi médián lévő képeidhez direkt hivatkozásokat kínáló Mini Print alkalmazás tökéletes partnere a Canon Zoemini 2 fényképezőgépnek a különleges, megosztható és egyedivé tett nyomatok készítésében.

Rögzíts és alkoss
Mosolyogj, kattints és örökítsd meg a tökéletes pillanatokat a Mini Print alkalmazással, vagy használd fényképeidet és Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox vagy iCloud fiókodat a felvételeid egyedi emléktárgyakká alakításához.

A nyomtatás különböző módjai
Légy kreatív és alkoss a csempe funkcióval 4 vagy 9 képből figyelemfelkeltő posztert, vagy egyesítsd kedvenc pillanataidat egy kollázs létrehozásával.

Elővágott matrica mód
Készíts azonnali, megosztható nyomatokat mobileszközödön található kedvenc fényképeidből az 1,3 hüvelykes, elővágott, kör alakú ZINK™ fotópapírral.

Gyors, egyszerű okostelefonos szerkesztés
Nyomtatás előtt gyorsan személyre szabhatod fényképeidet szöveg, szegélyek, szűrők stb. segítségével.

Nincsenek vezetékek, nincsenek problémák
Nyomtass vezeték nélkül okoskészülékedről a gyors, egyszerű és megbízható Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóságnak köszönhetően – nincs szükség kábelekre.

Nincs tinta, kevesebb hulladék
Élvezd az újrahasznosítható papírra történő egyszerű tintamentes nyomtatást a ZINK technológiával. Nincs rendetlenség, nehézkes csere és a régi patronok leselejtezésére sincs többé szükség.

#FreeYourStory
Légy merész. Légy kifejező. Légy eredeti. Mutasd meg nekünk, milyen az élet a te lencséden keresztül. Szeretnénk megismerni egyedi perspektívádat az általad megörökített fotókon, nyomtatott tartalmakon vagy videókon keresztül.

Bluetooth Igen
CD/DVD nyomtatás Nem
Duplex nyomtatás Nem
Felbontás 314x500 dpi
Kártyaolvasó Nem
LAN Nem
NFC Nem
Párhuzamos port Nem
Soros port Nem
Színes nyomtatás Igen
USB port Nem
WiFi Nem
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar