bal számítógép
notebook

Canon Zoemini Wireless Mobil Fotónyomtató Rose Gold

Canon
CanonCanonCanonCanon
Cikkszám 135812  
Gyártói cikkszám 3204C004  
Típus Zoemini Wireless Mobil Fotónyomtató Rose Gold
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 56 537 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Nyomtató  
Csoport  
Gyártó Canon  
Weboldal Canon  
Színes, 314x400dpi

Okoseszközeid tökéletes kiegészítője válhat ebből a sikkes, karcsú és könnyű kialakítású, zsebméretű nyomtatóból, bárhová is mész!

Alkalmazz szűrőket, szerkeszd és nyomtasd ki okoseszközzel készített képeidet

A zsebedben gond nélkül elférő Canon Zoemini nélkülözhetetlen tartozék mobileszközödhöz. Készíts fényképet, állíts be egy vintage szűrőt, kapcsold be a kiterjesztett valóság funkciót, és nyomtasd ki azonnal a képet matricaként, amellyel személyessé teheted tárgyaidat.

Keljen útra

A tökéletesen hordozható Canon Zoemini könnyen elfér a zsebedben vagy a legkisebb táskában, hogy azonnal kinyomtathasd a megörökített varázslatos pillanatokat, bárhol is vagy!

Kreatív lehetőségek

Fejezd ki személyiségedet fotóidban a Canon Mini Print alkalmazás divatos szűrőivel, kiterjesztett valóság effektjeivel, kereteivel és rajzaival, vagy használd a csempe funkciót, és rakj ki kis képekből figyelemfelkeltő posztereket.

Használd a csempe funkciót

Alkoss a csempe funkcióval 4 vagy 9 képből figyelemfelkeltő posztert.

Csatlakozási lehetőségek

Csatlakoztasd táblagépedet vagy mobiltelefonodat a Canon Zoeminihez Bluetooth®-on keresztül, hogy azonnal és könnyedén kinyomtathasd fotóidat és közösségi médiás képeidet!

Nyomtatásra fel

Nyomtass stílusos, maszatmentes, szakadás- és vízálló 2×3” fényképeket, amelyeket megoszthatsz másokkal, de meg is tarthatod őket emlékbe.

Használd a matrica funkciót

Szabadítsd meg fotóidat az unalmas keretektől – húzd le a védőfóliát, és az öntapadós oldallal ragaszd a képet a falra, a laptopodra és a dobozaidra, hogy emlékeid mindig szem előtt legyenek.

Canon Mini Print alkalmazás

Csatlakoztasd a Canon Zoemini nyomtatót mobiltelefonodhoz vagy tabletedhez a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül, melyet ingyenesen letölthetsz az App Store és a Google Play* áruházból. Készíts saját képeket, vagy töltsd le őket a Facebook, Instagram, Google Fotók, Dropbox vagy iCloud alkalmazásokból. Használd a szűröket, a kiterjesztett valóság funkciót, a torzító effekteket, a rajzokat vagy a feliratokat képeinek személyre szabásához.

Instant fényképezőgépek

Fotózz, nyomtass, és ragaszd fel képeidet a zsebméretű instant fényképezőgép segítségével, bárhol is légy. A szelfik megszállottjai számára ideális hordozható fényképezőgép-nyomtatók fényvisszaverő tükörrel vannak ellátva a képek tökéletes beállítása érdekében, valamint maszat- és tintamentes nyomatokat biztosítanak a gondtalan, azonnali megelégedés végett.

Canon ZINK fotópapír

A ZINK papír mikrokristály-rétege hő hatására aktiválódik, így maszatmentes, szakadás- és vízálló képet hoz létre tinta felhasználása nélkül.

CD-re nyomtatás Nem
CD/DVD nyomtatás Nem
Duplex nyomtatás Nem
Egyéb Bluetooth, NFC
Felbontás 314x400 dpi
Hálózati nyomtatás Nem
LAN Nem
LCD kijelző Nem
Párhuzamos port Nem
Színes nyomtatás Igen
USB port Nem
Wifi Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar