bal számítógép
notebook

Creative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos Black

Creative
CreativeCreativeCreativeCreativeCreative
Cikkszám 206029  
Gyártói cikkszám 51MF8385AA000  
Típus Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 5390660194610
Ár 91 032 Ft.
Súly 6.300 kg.  
Kategória Hangszóró  
Csoport  
Gyártó Creative  
Weboldal Creative  
2.1, 240W, Bluetooth, HDMI, SPDIF, Subwoofer output, Távirányító, Black

A Creative Stage 360 ​​segítségével nem kell csupán egyetlen játékkonzolra vagy streamelőeszközre korlátozódnia. Az egy HDMI ARC és két HDMI 2.0 porttal rendelkező játékosok és filmrajongók örömmel fogják tudni, hogy a PS5™ és az Xbox Series X konzolt is csatlakoztatni tudják. , vagy közvetlenül egy Blu-ray lejátszót és set-top boxot, anélkül, hogy minden alkalommal manuálisan kellene váltani közöttük, vagy a kapcsolatok felosztása miatt elveszítené a streamelési minőséget.

A Soundbar rendszer optikai bemenettel is rendelkezik az azonnali digitális hangfolyamhoz, valamint Bluetooth ® 5.0-val a zökkenőmentes vezeték nélküli adatfolyamhoz. A TV-től a játékkonzolokon át a számítógépekig és mobileszközökig a Creative Stage 360 ​​továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségeivel garantáltan szórakoztatja Önt az egyablakos otthoni audiomegoldás révén.

ESZTÉTIKAI TELJESÍTMÉNY, AUDIO MEGOLDÁS
Egészítse ki az otthon közösségi szívét azzal, hogy a Creative Stage 360-at a tévéje alá helyezi, vagy kényelmesen az asztalán helyezi el anélkül, hogy ellopná a figyelmet a képernyőről. Ezt a kifinomult, teljesen fekete hangsávot terméktervezőink módszeresen úgy tervezték, hogy nagy felbontású hanglejátszást érjen el anélkül, hogy értékes életteret foglalna el.
Hangos elhelyezési funkciókat is kínál; Egyszerűen váltson a távoli és közeli hallgatási távolságok között, hogy jobban finomítsa a hanglejátszást, legyen szó egy nagy nappaliról, például a nappaliról és a családi szobáról, vagy egy kompakt térről, például asztalokról és hálószobákról.

TELJES IRÁNYÍTÁS AZ ÖN KEZÉBEN
Hagyja ki a fáradságot, hogy felsétáljon a Soundbarhoz, hogy váltson forrást vagy állítsa be a lejátszás hangerejét. Szerezzen teljes hozzáférést és vezérlést egy vadonatúj infravörös távirányítóval*, amellyel nemcsak a forrásváltást és a hangerő-beállításokat vezérelheti, hanem a hangmód kiválasztását, valamint a távoli és közeli sugárzási beállításokat is.

ERŐS, MENNYDÖRGÉS SZERŰ HANG
A nagy teljesítmény jobb hangzást biztosít. Hagyja, hogy a Creative Stage 360 ​​elvigye Önt az akciójelenetek kellős közepébe vagy kedvenc játékai szívébe, miközben a hang magával ragad egy lenyűgöző és magával ragadó élményt. A soundbar teljesen új, egyedi hangolású versenypálya-meghajtókkal büszkélkedhet, gazdag és precíz hangzást biztosítva, így a térbeli médiateljesítmény luxusát hozza el további rendetlenség nélkül.
A nagy kitérő meghajtóval optimalizált, dedikált, hosszú hatótávolságú mélynyomóval együtt tovább fokozhatja az általános szórakoztatási élményt, és mélyebb basszuseffektusokat érhet el, amelyek nemcsak a csontjait zörgetik meg, hanem a lelke mélyén is visszhangoznak, ahogy minden dübörgő hangot érez.

1xRCA Nem
2xRCA Nem
3,5mm jack Nem
6,3 mm jack Nem
Bluetooth Igen
Hangrendszer 2.1
HDAA Box Nem
HDMI Igen
Kártyaolvasó Nem
NFC Nem
RGB Nem
SPDIF Igen
Subwoofer output Igen
Szín Black
Távirányító Igen
Teljesítmény 240 W
USB Nem
WiFi Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar