bal számítógép
notebook

D-Link DHP-601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit

D-Link
Cikkszám 97599  
Gyártói cikkszám DHP-601AV/E  
Típus DHP-601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 20 005 Ft.
Súly 0.350 kg.  
Kategória Powerline adapter  
Csoport  
Gyártó D-Link  
Weboldal D-Link  

A D-Link terméke, a DHP-601AV PowerLine AV2 1000 Gigabit kezdőkészlet könnyen elérhetővé teszi a nagy sebességű, akár 1000 Mbps1 adatátviteli sebességű HomePlug hálózat létrehozását. A készlet két darab DHP-600AV PowerLine AV2 1000 Gigabit adaptert tartalmaz, amelyeket csak be kell dugni egy szabad csatlakozó aljzatba, és megnyomva a gyorscsatlakozó gombot, máris létrejött a biztonságos kapcsolat.

PowerLine AV2 1000 Gigabit Kezdőkészlet
A D-Link terméke, a DHP-601AV PowerLine AV2 1000 Gigabit kezdőkészlet könnyen elérhetővé teszi a nagy sebességű, akár 1000 Mbps1 adatátviteli sebességű HomePlug hálózat létrehozását.
A készlet két darab DHP-600AV PowerLine AV2 1000 Gigabit adaptert tartalmaz, amelyeket csak be kell dugni egy szabad csatlakozó aljzatba, és megnyomva a gyorscsatlakozó gombot, máris létrejött a biztonságos kapcsolat.

Tulajdonságok
A Plug-and-Play segítségével egyszerűen és gyorsan hozhatsz létre PowerLine hálózatot.
A Gigabit Ethernet port biztosítja a nagy sebességű csatlakozást a vezetékes eszközökhöz.
A HomePlug AV2 technológiával elérhető akár 1000 Mbps1 sebesség ideálissá teszi a kialakított hálózatot olyan tevékenységekhez, mint például a HD videólejátszás.


Korszerű HomePlug AV2 technológia
A D-Link PowerLine AV2 1000 Gigabit kezdőkészlet (DHP-601AV) a legkorszerűbb megoldást nyújtja otthonod nehezen elérhető részeinek vezetékes internetes csatlakoztatásához.
Az otthonodban meglévő elektromos vezetékeket használva megbízható és nagy sebességű hálózatként, a DHP-601AV könnyen megoldhatóvá teszi számítógépek, játékkonzolok és médialejátszók csatlakoztatását a hálózathoz, további kábelek beszerelése nélkül. A DHP-601AV az ideális megoldás a dolgozószobákba, hálószobákba vagy otthonod más olyan területeire, melyek a routertől távol esnek.

Hogyan működik?
A PowerLine rugalmas megoldást nyújt, aminek segítségével otthonodra szabhatod a hálózatodat, és a meglévő elektromos vezetékek használatával csatlakoztathatsz rá számítógépeket vagy egyéb eszközöket. Egyszerű megoldást nyújt a hálózatbővítésre, elkerülve annak lehetséges kockázatait.

Csak dugd a csatlakozó aljzatba
Csatlakoztasd vezetékes eszközöd.
Máris használhatod a nagysebességű HomePlug hálózatot

Könnyű beállítás
Az egyszerű plug and play telepítés segítségével a termék közvetlenül csatlakoztatható a csatlakozó aljzatba, és nincs szükség további kábelekre.

Az adapter egy egyszerű gombnyomásra működő 128-bites AES adattitkosítási módot használ, ami védi hálózatodat a betolakodóktól.

Ügyes energiatakarékos megoldás
Az energiatakarékos móddal az energiafogyasztás akár 85%-kal is csökkenhet az eddigi PowerLine adapterekhez képest.

Típus Powerline
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar