bal számítógép
notebook

D-Link DHP-P601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit

No Image
Cikkszám 114609  
Gyártói cikkszám DHP-P601AV/E  
Típus DHP-P601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 27 884 Ft.
Súly 0.590 kg.  
Kategória Powerline adapter  
Csoport  
Gyártó D-Link  
Weboldal D-Link  

A D-Link terméke, a DHP-P601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit könnyen elérhetővé teszi a nagy sebességű, akár 1000 Mbps1 adatátviteli sebességű HomePlug hálózat létrehozását. A készlet két darab DHP-600AV PowerLine AV2 1000 Gigabit adaptert tartalmaz, amelyeket csak be kell dugni egy szabad csatlakozó aljzatba, és megnyomva a gyorscsatlakozó gombot, máris létrejött a biztonságos kapcsolat.

PowerLine AV2 1000 Gigabit Passthrough Kit
A D-Link DHP-P601AV PowerLine AV2 1000 gigabites kezdőkészlete megkönnyíti a nagy sebességű, akár 1000 Mbps1 sebességű hálózat létrehozását.
A készlet két DHP-P600AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough adaptert tartalmaz – egyszerűen csatlakoztassa az egyik adaptert a meglévő routeréhez, hogy otthona bármely konnektorát internetkapcsolattá alakítsa, majd csatlakoztassa a másik adaptert abba a helyiségbe, ahol bővíteni kívánja kapcsolathoz.

Zajszűrő áteresztő aljzat
Ezek a PowerLine adapterek egy extra átmenő hálózati aljzattal is rendelkeznek, amely biztosítja, hogy az elektromos aljzat elérhető maradjon egy másik elektromos eszköz számára, amíg a PowerLine adapter be van dugva az aljzatba. A Passthrough aljzat zajszűréssel rendelkezik, amely segít megakadályozni, hogy az aljzatba csatlakoztatott elektromos eszköz jelzaj befolyásolja a PowerLine csatlakozást.

Tulajdonságok
A Plug-and-Play segítségével egyszerűen és gyorsan hozhatsz létre PowerLine hálózatot.
A HomePlug AV2 technológiával elérhető akár 1000 Mbps1 sebesség ideálissá teszi a kialakított hálózatot olyan tevékenységekhez, mint például a HD videólejátszás.
A Gigabit Ethernet port biztosítja a nagy sebességű csatlakozást a vezetékes eszközökhöz.

Fejlett HomePlug AV2 technológia
A D-Link PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit (DHP-P601AV) a legjobb vezetékes csatlakozást biztosítja otthona nehezen elérhető területein. Otthonának meglévő elektromos vezetékeit megbízható, nagy sebességű hálózatként kihasználva a DHP-P601AV egyszerűvé teszi számítógépek, játékkonzolok és médialejátszók csatlakoztatását a hálózathoz további kábelek nélkül. A DHP-P601AV ideális megoldás az olyan helyekre, mint az irodák, hálószobák és otthonának egyéb olyan részei, amelyek távol vannak a routertől.

Hogyan működik?
A PowerLine rugalmasságot biztosít a szükséges hálózat létrehozásához a rendelkezésre álló helyen, az elektromos vezetékek használatával számítógépek és egyéb eszközök csatlakoztatására.
Csatlakoztassa a hálózati aljzatokhoz
Csatlakoztassa vezetékes eszközét
Élvezze a nagy sebességű HomePlug hálózatot

Problémamentes plug and play telepítés
Közvetlenül a konnektorba dugható, további kábelek nélkül.
Ez az adapter 128 bites AES adattitkosítást valósít meg egyetlen gombnyomással, hogy megvédje a hálózatot a behatolóktól.

Energiatakarékos üzemmód
Automatikusan alvó módba helyezi az adaptert, ha egy bizonyos ideig nem történik adatátvitel vagy -vétel, így több mint 85%-kal csökkenti az energiafogyasztást.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar