bal számítógép
notebook

D-Link DSH-C310 Omna 180 Cam HD

No Image
Cikkszám 138506  
Gyártói cikkszám DSH-C310  
Típus DSH-C310 Omna 180 Cam HD
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 73 748 Ft.
Súly 0 kg.  
Kategória Biztonságtechnika  
Csoport  
Gyártó D-Link  
Weboldal D-Link  

A D-Link Omna 180 Cam HD kamerában a D-Link IP-alapú térfigyelő eszközök terén szerzett komoly tapasztalata ötvöződik az Apple HomeKit technológia nyújtotta egyszerű kezelhetőséggel. Elegáns dizájnja révén a kamera remekül harmonizál otthonod berendezésével, miközben a legkorszerűbb funkciók egész sorát nyújtja, köztük a 180 fokos széles látószöget, az 1080p-s Full HD felbontást, a kétirányú hangátvitelt, az éjjellátó képességet és a microSD-kártyabővítőhelyet.

A széles, 180 fokos látószögű objektívnak és a 1080p-s Full HD felbontásnak köszönhetően elég egyetlen kamera ahhoz, hogy egy egész helyiség legapróbb szegleteibe is beláss. Az objektív melletti fekete szegélyekben elrejtett infravörös LED-ekkel a kamera 5 méterig lát el éjszaka, akár teljes sötétségben is. Az Omna 180 Cam HD kamerát egyenesen az iPhone vagy iPad* Otthon alkalmazásából is kezelheted, de használhatod a teljesebb körű irányítást és részletesebb beállítási lehetőségeket nyújtó, ingyenes Omna alkalmazást is, mely azonnali értesítésekkel tart naprakészen.

A 180 fokos széles látószögű kamerán keresztül teljesen új szemszögből figyelheted otthonodat 1080p-s Full HD felbontása révén a legapróbb részleteket is tökéletes élességben mutatja meg. Hangos videofelvételeket készíthetsz a kamerába helyezhető (külön megvásárolható) microSD-kártyára. A kamera mozgás észlelésekor figyelmeztetést küldhet és videót vehet fel az eseményről. A beépített mikrofont és hangszórót használva kiváló hangminőségben folytathatsz kétirányú beszélgetést a kamerán keresztül. Az éjjellátásra is felszerelt kamera 5 méterig sötétben is mindent lát.

A doboz tartalma:

  • D-Link Omna 180 Cam HD kamera (DSH-C310)

  • Hálózati adapter

  • Gyors telepítési útmutató

További jellemzők:

  • Kompatibilis a HomeKit keretrendszerrel, vezeték nélküli

  • Csatlakozók: vezeték nélküli kapcsolat

  • Áramforrás: váltóáram, Külső tápegység

  • Magasság: 13,2 cm Hossz: 5,8 cm Szélesség: 5,8 cm

  • Tömeg: 232 g

Operációs rendszer: iOS 10.1 vagy újabb

Kültéri Nem
Mikrofonnal Igen
WiFi Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar