bal számítógép
notebook

Dell Pro WB5023 Webkamera Black

Dell
DellDellDellDellDellDellDell
Cikkszám 199604  
Gyártói cikkszám 722-BBBU  
Típus Pro WB5023 Webkamera Black
Garancia idő 36 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 47 107 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Webkamera  
Csoport  
Gyártó Dell  
Weboldal Dell  
Video:2K, Mic, USB 2.0, Autófókusz

Lenyűgöző tisztaság
A nagy  Sony STARVIS érzékelő ebben a 2K QHD, 1440p kamerában jelentős fényt vesz fel, így élénk képtisztaságot és élénk képet biztosít.

Nézz ki a legjobban fejlett képjelfeldolgozással
A Digital Overlap HDR (DOL-HDR) élethű színeket biztosít extrém megvilágítású környezetben.
Az időbeli (3D) és térbeli (2D) zajcsökkentés automatikusan kiküszöböli a mozgásból származó elmosódást és a szemcsés képeket gyenge fényviszonyok mellett.
Az arcfelismerő automatikus expozíció (FDAE) kiegyensúlyozza az arc erős megvilágítását az optimális képminőség érdekében.

A reflektorfény rajtad áll
A mesterséges intelligencia automatikus keretezése még akkor is középen tartja, amikor mozog és vált, így a fókusz mindig Önre irányul.

Szándékos tervezés kívül-belül
Ebbe az elegáns webkamerába épített zajcsökkentő mikrofonnal tisztán kommunikáljon, függetlenül attól, hogy mi történik körülötte.
Csökkentse a zavaró tényezőket a képernyőn és a színfalak mögött az integrált rögzítőcsipesz segítségével, amely nem takarja el a képernyőt.
Magánélet és védelem mágnesesen fel- és lepattintható redőnysapkával, amely a webkamera mögé helyezhető a kényelmes tárolás érdekében.
Több operációs rendszerrel kompatibilis a zökkenőmentes együttműködés érdekében. Az operációs rendszer támogatásával kapcsolatos információkért tekintse meg a Műszaki specifikációkat.

Tervezd meg, hogyan lássanak téged
A Dell Peripheral Manager szoftver olyan funkciók elképesztő skáláját kínálja, mint a HDR, az AI automatikus keretezés, a különböző látómezők, az előre beállított beállítások, amelyek lehetővé teszik a beállítások egyszerű testreszabását az Ön preferenciái alapján. A Dell Pro webkamerával minden alkalommal a legjobban nézhet ki.

Csatolófelület USB 2.0
Fókusz Autófókusz
Mikrofon Igen
Videó felbontás 2K
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar