bal számítógép
notebook

Elgato Game Capture HD60 PRO PCIE Video Grabber

Elgato
ElgatoElgatoElgatoElgato
Cikkszám 141289  
Gyártói cikkszám 1GC109901002  
Típus Game Capture HD60 PRO PCIE Video Grabber
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 84 931 Ft.
Súly 0.360 kg.  
Kategória Digitalizáló  
Csoport  
Gyártó Elgato  
Weboldal Elgato  
Média digitalizáló
A Game Capture HD 60 beépíthető változata. Analóg bemenettel nem rendelkezik (így pl. a PlayStation 3-mal nem használható annak HDCP védelme miatt), de HDMI-n az újabb konzolok maximális minőségű, azaz 1080p/60 Hz-es képe is rögzíthető és a mellékelt szoftverrel az interneten streamelhető is.

Ha szeretnénk rögzíteni, majd akár megosztani is másokkal, milyen ügyesek voltunk egy videójátékban, vagy valamely nem védett (HDCP) HDMI-kimenettel rendelkező eszközünkön (iPad, okostelefon) futó alkalmazásról akarunk videót rögzíteni maximális minőségben, az Elgato Game Capture HD60 Pro jó választás lehet. Nem igényel erőgépet a fullHD felvétel sem, hiszen az apró dobozba épített elektronika rögtön a kívánt felbontásra és H.264-re kódolja a bejövő digitális videójelet. Építsük be a kártyát Windowzos számítógépünkbe, HDMI-bemenetéhez kössük hozzá a játékkonzol kimenetét, a Game Capture HD60 Pro HDMI-kimenetét pedig kössük össze a tévével ha nem csak a számítógép képernyőjén akarjuk látni a játékot, miközben felvesszük a képet és hangot!

A Windows-ra is letölthető szoftverbe épített Time Shift funkció lehetővé teszi, hogy a felvételt bármikor, az élő képet akár vissza is tekerve indíthassuk, a beállított buffer méretétől függően akár 1 órát is visszamehetünk az időben. Szintén alapfunkció a programban a felvétel szerkesztése. Megvágható a videó eleje és vége, de kinyeshető bármely közbenső rész is a felvételből. Ha komolyabb utómunkákat végeznénk, bármilyen népszerű videószerkesztő képes betölteni a Game Capture HD Pro által készített fájlt. Számos exportálási funkcióval rendelkezik a program, az új iPad-re és Apple TV-re akár 1080p-s videót is menthetünk. Ha saját Facebook, YouTube, vagy Twitter csatornánkon szeretnénk közzétenni a „művünket”, azt is megtehetjük mindössze pár kattintással.
Típus Média digitalizáló
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar