bal számítógép
notebook

Eminent EM7580 OpeneELEC Kodival működtetett TV streamer

No Image
Cikkszám 95841  
Gyártói cikkszám EM7580  
Típus EM7580 OpeneELEC Kodival működtetett TV streamer
Garancia idő 60 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8716065337549
Ár 14 766 Ft.
Súly 0.625 kg.  
Kategória Multimédia  
Csoport  
Gyártó Eminent  
Weboldal Eminent  
Nem lenne nagyszerű egy Internet TV Streamer beépített WiFi-vel, ami média fájlokat játszik le az Internetről, otthoni hálózatáról, NAS-ról, micro SD kártyáról, külső merevlemezről és USB-stickről? Nos, az EM7580 TV streamer az az eszköz, amit keres! Az EM7580 a stabil OpenELEC szoftvert használja a világszerte legnépszerűbb szórakoztató platformmal, a Kodi Jarvissal. Ez a kompakt és hatékony TV streamer több fájlformátumot támogat, mint a Smart TV. Emellett további funkciói, mint a film információ, feliratletöltés és több hasznos kiegészítő biztosítja a végső vizuális élményt. Irányítsa TV Streamert a mellékelt távirányítóval vagy az ingyenes okostelefon/tabletta appal. A stílusos és a fanless kialakításnak köszönhetően a streamer minden belsőhöz illeszkedik

Media fájlok streamelése az Internetről és otthoni hálózatáról
Egy streamingelésre kész eszközt keres? Az EM7580 TV Streamer a jó megoldás az Ön számára. Csatlakoztassa a TV Streamert az Internethez, NAS-hoz vagy otthoni hálózatához LAN-porton vagy beépített WiFi-n keresztül és streamelje kedvenc média fájljait a televíziójára. Az EM7580 lejátssza a médiatartalmakat az Internetről. Ezen felül, a médiafájlok lejátszhatóak USB stickről, külső merevlemezről vagy micro SD kártyáról is.

OpenELEC működtetés Kodi Jarvissal
Az EM7580 a stabil OpenELEC 6 szoftver legújabb verzióját és az egész világra kiterjedő legnépszerűbb szórakoztató platform Kodi 16 Jarvist használja. A TV Streamer értesíti, ha új firmware áll rendelkezésre. TV Streamere mindig naprakész lesz. Másfelől az OpenELEC és a Kodi Jarvis nyílt forráskódú platformok, nagyon aktív fejlesztői közösséggel.

Jobb fájlformátum támogatás, mint a Smart TV
Több fájl formátum támogatása az EM7580 által, mint a Smart TV-n. A TV Streamer olyan hatékony, hogy még a BD-ISO, DVD-ISO fájlokat és a H.265 kodekeket is támogatja.

Felirat letöltés, film információ és kiegészítők közvetlenül az Internetről
Az EM7580 TV Streamer rendelkezik felirat letöltési funkcióval. A feliratok közvetlenül letölthetőek az Internetről. Ezenkívül a TV Streamer film információkat is beszerez az Internetről. Így hozva létre saját médiakönyvtárát. Sőt, az EM7580 még testreszabhatja saját kívánságait a harmadik gyártó fél által készült kiegészítők letöltésekor és választhat a skinek széles választék megjelenítéséből

Szerezzen egy igazi moziélményt
Ez egy igazi moziélmény otthonában. Az EM7580 belső Dolby Digitallal és DTS dekóderrel van felszerelve. Nincs szükség semmilyen külső digitális receiverre az audio dekodóláshoz, mert a TV Streamer támogatja a Dolby Digital és DTS sáv teljes downmixét.

Kontrollálja a TV Streamert távirányítóval és ingyenes appal
Ön képes teljes mértékben kontrollálni a mellékelt távirányítóval az EM7580 TV Streamert. Szeretné saját mobil eszközét használni a TV Streamer kontrollálására? Akkor töltse le az ingyenes Kodi Remote alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére és teljes mértékben kontrollálhatja az EM7580-at. Igazán kényelmes!
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar