bal számítógép
notebook

Eminent EM7680 4K TV Streamer

Eminent
EminentEminentEminent
Cikkszám 106396  
Gyártói cikkszám EM7680  
Típus EM7680 4K TV Streamer
Garancia idő 60 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8716065345049
Ár 32 117 Ft.
Súly 0.640 kg.  
Kategória Multimédia  
Csoport  
Gyártó Eminent  
Weboldal Eminent  
LibreELEC Kodival: a legsikeresebb Media Center készülék
  • Streameljen 4K média fájlokat az Internetről, hálózatáról, külső merevlemezről, pendrive-ról, micro SD kártyáról
  • Teljes 4K 60Hz támogatás; BD-ISO, DVD-ISO, h.265, HEVC, VP9, HDR, HDR-10 támogatás
  • Egyszerűen szabályozható a mellékelt távirányítóval és az ingyenes Kodi távirányító appal
  • Felirat, film információ és a hozzáadható kiegészítők letöltése
  • Teljes Audio támogatás: Dolby True HD, DTS-HD and DTS-HD MA
  • Kompakt, nagy teljesítményű és ventilátor nélküli kialakításából adódóan teljesen csendes

Egy plug and play megoldást keres a teljes 4K 60Hz-es média fájlok streameléséhez Internetről, otthoni hálózatról, NAS-ról, micro SD kártyáról, külső merevlemezről, és USB-stickről? Az EM7680 lesz a megfelelő választás! Ezen a beépített WiF-is 4K TV Streameren LibreELEC a Kodi Jarvis fut. Az EM7680 kompakt, mégis nagy teljesítményű és rendkívül csendes. A Dolby True HD, DTS-HD és DTS-HD MA támogatása biztosítja a legjobb hangminőséget. A mellékelt távirányítóval vagy az ingyenes alkalmazással szabályozhatja a TV Streamert. Szerezze meg a legjobb vizuális élményt az egyébb funkcióknak köszönhetően, mint a film információ, feliratletöltő és a részletes kiegészítők terjedemes listája

Teljes 4K 60Hz-es támogatás
Az EM7680 TV Streamer 4K fájlokat streamel 60Hz-n. Kristálytiszta kép élmény 4K TV-jén, mely a teljes 4K támogatásnak köszönhető. Ha nincs (még) saját 4K televíziója, az EM7680 a képeket Full HD minőségben is streameli. Az EM7680 támogatja többek között: BD-ISO-t, DVD-ISO-t, h.265-t, HEVC-t, VP9-t, HDR-t, HDR-10-t.

Tökéletes megoldás a 4K TV Streamer
Az EM7680 a legteljesebb megoldás, ha egy plug and play eszközt keres kedvenc média fájljai streameléséhez. A streamer mellett egy tápkábel, egy 2.0 HDMI kábel és távirányító is található a dobozába. A 4K TV Streamer a dobozból kivéve már használatra kész.

Streameljen Internet-ről,NAS-ról,otthoni hálózatról, micro SD kártyáról és USB stickről
Csatlakoztassa az EM7680-t vezetékes vagy vezeték nélküli Internethez, NAS-hoz, otthoni hálózathoz és kezdje el közvetlenül streamelni kedvenc filmjeit. USB stick, külső merevlemez csatlakoztatása vagy egy micro SD kártya beinzertálása is lehetséges.

LibreELEC-vel futó legsikeresebb médiaközpont platform Kodi Jarvis-val
A stabil nyílt forráskódú LibreELEC platformok és Kodi Jarvis az alapja az EM7680 4K TV Streamernek. A streamer naprakész marad az aktív fejlesztői közösség által. Az EM7680 értesítést kap, ha elérhető új frissítés.

Töltsön le feliratokat, film információt és kiegészítőket
A felirat hiányzik vagy további film információt szeretne? Töltse le könnyen a megfelelő feliratot és hozza létre saját médiakönyvtárát a letöltött film információval. Igazítsa az EM7680-t személyes kívánságaihoz az egyébb letöltött kiegészítők és rétegek segítségével.

Az igazi mozi hangzás élménye
Csatlakoztassa HDMI-n keresztül a házimozi szettet a televíziójához és valódi mozi élményben részesülhet otthon. Az EM7680 teljes mértékben támogatja a Dolby True HD-t, DTS-HD-t és DTS-HD MA-t, így a legjobb hangzást is megtapasztalhatja. Emellett az EM7680 downmix funkcióval is rendelkezik, amely átalakítja a HD audiot sztereó hangzásra.

Irányítsa az EM7680-at a mellékelt távirányítóval és az ingyenes app-val
Használja a mellékelt távirányítót az EM7680 4K TV Streamer írányítására. Letöltheti az ingyenes Kodi Remote alkalmazást okostelefonjára vagy tabletjére és így teljes mértékben ellenőrheti az EM7680-at. Mi sem kényelmesebb ennél!

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar