bal számítógép
notebook

Epson Expression Home XP-5100 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Epson
EpsonEpsonEpsonEpson
Cikkszám 142761  
Gyártói cikkszám C11CG29402  
Típus Expression Home XP-5100 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8715946649719
Ár 39 647 Ft.
Súly 6.730 kg.  
Kategória Multifunkciós nyomtató  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 33lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:Epson 502 Series, WiFi, CD/DVD nyomtatás

Ez a megfizethető árú, stílusos és kompakt multifunkciós nyomtató minden szögből nagyszerűen mutat. Fedezze fel, milyen egyszerűek a mindennapi feladatok az A4-es kétoldalas nyomtatással, az akár 150 oldalas elöltöltős papírtálcával, a memóriakártya-foglalattal és a nagy, 6,1 cm-es LCD képernyővel. Egyszerűen, az Email Print1 szolgáltatással nyomtathat otthonról vagy szinte bárhonnan. A beszkennelt képek megosztása is könnyű a Scan-To-Cloud szolgáltatással.

Elegáns és helytakarékos

A technológia otthonába való integrálása kihívás lehet, és ha helyhiánnyal küzd otthonában, a kompakt és helytakarékos tervezésű multifunkciós nyomtató nagyszerű megoldás az Ön számára. Ezen kívül mindenhonnan jól néz ki a mindegyik oldalt díszítő tiszta vonalvezetéssel.

Egyszerű használat

Ezen a nyomtatón egyszerűen használható minden alapvető funkció és számos extra. Ezzel a sokoldalú eszközzel Wi-Fi-kapcsolaton keresztül, vezeték nélkül nyomtathat és szkennelhet az otthonában, valamint Wi-Fi Direct üzemmódban vezeték nélküli hálózatra sincs szükség a nyomtatásra. Osszon meg beszkennelt dokumentumokat a Scan-to-Cloud szolgáltatásban, és nyomtasson fényképeket számítógép használata nélkül a nyomtató memóriakártya-foglalatával és a 6,1 cm-es LCD képernyővel. Használjon hatékonyan papírt az A4-es kétoldalas nyomtatással, és minimalizálja az újratöltéseket a 150 oldalas papírkazettával.

Megbízható, olcsó megoldás

A színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően az Epson négy színkomponensű 502 tintája megbízható, élénk színű és tiszta nyomtatást biztosít minimális beruházással

Használja ki az okoseszközök előnyeit

Élvezze az otthonában a vezeték nélküli nyomtatást és szkennelést az Epson ingyenes iPrint alkalmazásával1. Továbbá az Email Print segítségével bárhonnan nyomtathat a világban – egyszerűen küldje el e-mailben a fájlokat a nyomtatónak1. Alkotó kedvében érzi magát? A Creative Print1 alkalmazással közvetlenül a Facebookról nyomtathat fényképeket, egyedi üdvözlőkártyákat és levélpapírokat hozhat létre, illetve a fényképeket kifestőkönyvsablonná alakíthatja. Az Apple Airprint2 előnyeit is kihasználhatja.

Bluetooth Nem
CD/DVD nyomtatás Igen
Duplex nyomtatás Igen
Egyéb Kártyaolvasó
Fax Nem
Felbontás 4800x0 dpi
Felbontás 4800x1200 dpi
Hálózati nyomtatás Igen
Kártyaolvasó Nem
LAN Igen
Másoló Igen
Maximum nyomtatási sebesség 33 lap/perc
Maximum papírformátum A4
NFC Nem
Nyomtatási sebesség 33 lap/perc
Nyomtatási technológia Tintasugaras
Papírformátum A4
Párhuzamos port Nem
Patronok-tonerek Epson 502 Series
Scanner Igen
Színes nyomtatás Igen
USB port Igen
Wifi Igen
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar