bal számítógép
notebook

Epson TM-C3500 Címkenyomtató White

Epson
Cikkszám 74935  
Gyártói cikkszám C31CD54012CD  
Típus TM-C3500 Címkenyomtató White
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8715946539324
Ár 720 475 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Cimkenyomtató  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
720x360dpi, Színes, USB, LAN, LCD

Akár címkék, jegyek vagy árcédulák nyomtatásáról van szó, a ColorWorks C3500 (TM-C3500) nyomtató segít a vállalkozásának különféle színes címkéket házon belül kinyomtatni.

A kiváló minőségű, 103 mm/s nyomtatási sebességgel és pigment alapú tintapatronokkal dolgozó nyomtatóval a vállalkozása sok pénzt takaríthat meg a címkenyomtatás kiszervezése helyett a címkék igény szerinti nyomtatásával.

Saját címkék nyomtatása

A ColorWorks C3500 (TM-C3500) segítségével könnyedén testreszabhatja és kinyomtathatja saját színes címkéit. Akár csomagoláshoz nyomtat címkéket színes logóval és képpel, akár jegyeket vagy azonosító kártyákat fontos vonalkódokkal és termékinformációkkal, ezzel a nyomtatóval mindezt egyetlen készülék segítségével elvégezheti. Segít megfelelni a GHS nemzetközi vegyi címkézési irányelveknek, mivel a címkék előre nyomtatott sablonok nélkül is azonnal kinyomtathatók.

Kiváló minőségű és tartós

A színenként cserélhető, pigmentalapú tintapatronoknak köszönhetően gyorsan száradó, részletgazdag címkéket nyomtathat, amelyek kenődés-, víz- és fakulásállóak. Nemcsak nagyszerűen néznek ki, de a pigmentalapú tinta tartóssága miatt kiválóan alkalmazhatók különböző környezetekben.

Könnyen használható, 4-színű címkenyomtató

Könnyen nyomtathat többféle papírtípusa, többek között matt és fényes bevonatú papírra, illetve fóliacímkékre. A készülék segítségével pontosan elkészítheti a kívánt címkét. Az LCD kijelzőn megjelennek a tintaszintek és az állapotinformációk, a frontoldali kezelésnek és a könnyen beállítható szoftvernek köszönhetően pedig a nyomtató külön szakképzettség nélkül is használható.

Pénzmegtakarítás

A színenként cserélhető, pigmentalapú tintapatronoknak köszönhetően a címkenyomtató ideális a címkenyomtatási költségek csökkentésére, mivel csak a kifogyott színeket kell pótolni.

Buetooth Nem
Címkék TM-C3500 Series
Felbontás 720x360 dpi
Hálózati nyomtatás Igen
LCD kijelző Igen
LCD kijelző Nem
Színes nyomtatás Igen
USB port Igen
Wifi Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar