bal számítógép
notebook

Epson WorkForce DS-530 Lapadagolós Szkenner White

Epson
EpsonEpsonEpsonEpson
Cikkszám 98509  
Gyártói cikkszám B11B226401  
Típus WorkForce DS-530 Lapadagolós Szkenner White
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8715946551906
Ár 167 566 Ft.
Súly 4.00 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
A4, Lapadagolós szkenner, 600x600dpi, 296‎x169x176mm, 3,7kg, Duplex, USB 3.0

A kiváló nyomathordozó-kezelés és az innovatív, okos funkciók magas szintű adatintegritásról gondoskodnak, így a WorkForce DS-570W és a DS-530 rendkívül hatékonyan és egyszerűen képes beilleszkedni a szervezet munkafolyamatába.

Az 50 oldalas dokumentumadagolóval az akár 35 lap/percés 70 oldal/perc sebességen túl számos nyomathordozó-kezelési lehetőséget nyújtanak, amelyek segítségével gyorsan beolvashatja, indexelheti, és megoszthatja az üzleti dokumentumokat.

Az intelligens funkció javítja a hatékonyságot, a precizitást és az adatmegbízhatóságot

A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetően1a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumok beolvasása, a dupla lapadagolás-érzékelésnek köszönhetően pedig a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók beolvasása is gyerekjáték. Az aktív elválasztó görgőrendszer megakadályozza a nehézkes dokumentumok kétszeri beolvasását, biztosítva azt, hogy minden papírlap be legyen szkennelve, és a Kétszeri Beolvasást Akadályozó Érzékelés (DFDS) funkció segítségével a kihívást jelentő dokumentumokat, például borítékokat,  vagy a post-it jegyzeteket is be tudja szkennelni. Az automatikus szkennelési mód lehetővé teszi nagyszámú dokumentum feldolgozását kezelhető mennyiségben, lehetővé téve, hogy egy fájlként legyenek beszkennelve.

Különösen sokoldalú

Az opcionális síkágyas szkenner konverziós készletnek köszönhetően hatékonyan dolgozhatja fel adokumentumokat, mint például a levélbélyegeket, az útleveleket és a könyveket. Az egymenetes, kétoldalas szkennelés biztosítja a gyors dokumentumfeldolgozást, miközben lehetségessé teszi sokféle nyomathordozó szkennelését, akár vékony 27 g/nm papír, akár vastag 413 g/nm kártya esetén is. Az A3-as hordozó felgyorsítja a folyamatot a nagyobb dokumentumok automatikus digitális összefűzésével.

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A nagysebességű 3.0 USB a TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal a Dokumentumkezelő rendszerekkel való kibővített kompatibilitásért.

Képjavító és dokumentumkezelő szoftver

Az Epson Scan 2.0 szoftver fotókiegyenesítési és automatikus elforgatási funkciókkal tesziegyszerűvé a képek szerkesztését, miközben a Document Capture Pro egyszerűen használható az elektronikus dokumentumok rögzítésére és tárolására egy gombnyomással.


Duplex Igen
Egyéb USB3.0, Duplex
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 296‎x169x176mm
Hálózati szkennelés Nem
LAN Nem
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 600x600 dpi
Típus Lapadagolós szkenner
Tömeg 3,7 kg
USB USB 3.0
WiDi Nem
WiFi Nem
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar