bal számítógép
notebook

Epson WorkForce DS-780N Lapadagolós Szkenner White

Epson
EpsonEpsonEpson
Cikkszám 139166  
Gyártói cikkszám B11B227401  
Típus WorkForce DS-780N Lapadagolós Szkenner White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 357 595 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
A4, Lapadagolós szkenner, 600x600dpi, 296x212x217mm, 3,7kg, Duplex, USB 3.0, LAN

A tökéletes szkennelési megoldás elfoglalt munkacsoportoknak

A biztonságos és intelligens DS-780N egy kompakt hálózati szkenner, amely a dokumentumok gyors szkennelésével és hálózaton keresztüli megosztásával nagy mértékben felgyorsítja a munkafolyamatokat.

A nagy kapacitású, 100 lapos lapadagolóval, illetve a gyors, 45 lap/perc (90 oldal/perc) sebességű, színes, 300 dpi felbontású szkenneléssel azonnal megoszthatók és eltárolhatók a beolvasott fájlok. A DS-780N segít a kritikus információk kezelésében, javítja a munkafolyamatokat, illetve növeli a működési és feldolgozási hatékonyságot.


Biztonságos dokumentumfeldolgozás és hatékony adatkezelés

A több felhasználási ponton valódi hálózatkihasználási lehetőségeket nyújtó DS-780N szkennert kifejezetten olyan munkacsoportoknak terveztük, akiknek egy hatékony dokumentumszkennelési és -megosztási megoldásra van szükségük.

A Document Capture Pro Server Authentication Edition moduljának segítségével a rendszergazdák egyetlen helyről kezelhetik a különböző feladatokat a szkennelési munkaprofiloktól a felhasználói hozzáférési jogosultságokig. Ezt követően ezek a feladatok többféleképpen is elérhetők lesznek az eszköz érintőképernyős paneljén keresztül (pl. felhasználónév és jelszó, LDAP aktív könyvtár, azonosítókártyás bejelentkezés és PIN-kód), így biztosítva, hogy a megfelelő feladatok a megfelelő felhasználókhoz kerüljenek.


Interaktív érintőképernyő

Az interaktív, érintőképernyős kezelőpanellel képzés elvégzése nélkül, egyszerűen vezérelhető a DS-780N, és segítségével gondoskodhat arról, hogy a megfelelő munkák a megfelelő felhasználók számára azonnal és egyértelműen elérhetők legyenek. A kezelőpanel zárolásával biztosíthatja, hogy a munkákat ne tudják helyileg módosítani.


Az innovatív intelligens funkciók leegyszerűsítik a nagy darabszámú munkákat

Képek egyszerű beállítása szkennelés közben az Epson képjavító szoftverének kiegyenesítés és automatikus forgatás funkcióival. A vonalkód-felismerés és a zónaalapú OCR fejlett funkciók segítik a gyors dokumentumelválasztást és a fájlok egyszerűbb elnevezését.

Gyors és megbízható lapadagolás

Az intelligens funkciókkal (pl. aktív szétválasztógörgő-rendszer) megakadályozhatja a dokumentumok dupla adagolását, és ezzel időt takaríthat meg. A szkenner fedélzeti érzékelőinek köszönhetően a készülék minden papírlapot pontosan és a legkiválóbb minőségben fog beolvasni, illetve egyszerűbbé válik a papírhossz kézi megadása is.

Az aktív adagolórendszer első állomása az innovatív papírtálca, amellyel az oldalak még könnyebben beolvashatók. A tálca és a beolvasandó dokumentum közötti súrlódás csökkentésével a papír könnyebben áthalad az eszközön, így minimálisra csökken az adagolási hibák száma.

A dupla lapadagolás érzékelése azt jelenti, hogy a bonyolultabb papírok (pl. borítékok vagy post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok) kockázat nélkül, egyetlen gomb megérintésével szkennelhetők.


Epson speciális beolvasás

A nagyobb kihívást jelentő szkennelési követelmények és nagy teljesítményű környezetek esetében az Epson kétlépéses szkennelési folyamata másodpercek alatt képes rögzíteni és rendezni a dokumentumokat a speciális, a felhasználó által előre megadott paramétereknek köszönhetően. A TWAIN, ISIS és WIA meghajtóprogramokkal vagy a kiegészítő szoftverbővítményekkel probléma nélkül integrálhatja a rendszert kedvenc dokumentumkezelési rendszereibe, munkafolyamataiba és felhőszolgáltatásaiba:

Duplex Igen
Egyéb USB3.0, LAN, WiFi
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 296x212x217mm
Hálózati szkennelés Igen
LAN Igen
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 600x600 dpi
Típus Lapadagolós szkenner
Tömeg 3,7 kg
USB USB 3.0
WiFi Igen
WiFi Nem
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar