bal számítógép
notebook

Epson WorkForce DS-80W Mobilszkenner White

Epson
EpsonEpson
Cikkszám 139523  
Gyártói cikkszám B11B253402  
Típus WorkForce DS-80W Mobilszkenner White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8715946662848
Ár 88 600 Ft.
Súly 0.600 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
A4, Mobilszkenner, 600x600dpi, 272x47x34mm, 0,3kg, USB 2.0, WiFi, WiFi Direct

A DS-80W helytakarékos kialakítása miatt könnyen használható, beállítható és áthelyezhető, és használható áramforrás nélkül, így még könnyebb a feladatok szervezése.

Felismeri, hogy hálózat nélküli vagy USB-módban van-e – nincs szükség beavatkozásra. A mellékelt OCR (optikai karakterfelismerés) és dokumentum-képalkotási szoftverrel létrehozhatók szerkeszthető szövegek és kereshető PDF-ek, míg a TWAIN-driverek lehetővé teszik a harmadik felű alkalmazásokkal történő zökkenőmentes integrációt.

Szkennelés bárhonnan

A DS-80W modell beépített Wi-Fi-vel, akkumulátorral és LCD-kijelzővel rendelkezik, amely valódi mobilitást biztosít, így bárhol oldalanként mindössze 4 mp-es sebességgel szkennelhet. Ha a készülék teljesen fel van töltve, akár 300 oldalt szkennelhet anélkül, hogy áramforrásra lenne szüksége. Ezáltal ideális a mobil dolgozók számára, akiknek útközben kell szkennelniük, vagy olyan helyeken, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre.

Jó szervezettség

A DS modellekhez mellékelt szoftver magában foglalja a Document Capture Pro 2 és az Epson Scan 2.0 alkalmazásokat, valamint a TWAIN illesztőprogram támogatását, megkönnyítve ezzel az információk beszkennelését, mentését és megosztását az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése könnyűvé és logikussá teszi a szkennelést. A felhasználók olyan általános formátumokban menthetnek és küldhetnek fájlokat, mint a PDF, a JPEG, a TIFF stb. Az automatikus adagoló móddal történő szkennelés felgyorsítja a szkennelési folyamatot, míg a CIS-érzékelő azonnali, felmelegedési idő nélküli szkennelést biztosít. Az új LCD-panel segítségével könnyen meghatározhatja a feladatokat a távoli munkavégzés során.

Rugalmas

A modell megbízható eszköz: számos dokumentum- és anyaghordozó-típust képes szkennelni. 35–270 g/m2-es papírt tud kezelni, akár 1,8 méter hosszúságig.

Duplex Nem
Egyéb WiFi
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 272x47x34mm
Hálózati szkennelés Nem
LAN Nem
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 600x600 dpi
Típus Mobilszkenner
Tömeg 0,3 kg
USB USB 2.0
WiDi Nem
WiFi Igen
WiFi Direct Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar