bal számítógép
notebook

Epson WorkForce DS-870 Lapadagolós Szkenner White

Epson
EpsonEpsonEpson
Cikkszám 139164  
Gyártói cikkszám B11B250401  
Típus WorkForce DS-870 Lapadagolós Szkenner White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 346 262 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
A4, Lapadagolós szkenner, 600x600dpi, 296x169x167mm, 3,6kg, Duplex, USB 3.0

Nagy sebességű szkennelés a könnyen kezelhető, fejlett feldolgozási képességekkel a könnyű és hatékony dokumentumkezeléshez.

Létrehoz egy jobb üzleti környezetet a dokumentum-szkennelés globális vezetőjének támogatásával. Ahol a nagy mennyiségű dokumentumok szkennelési környezete megfelel a dokumentum integritásának szükségességének, a WorkForce DS-870 az osztályvezető teljesítményt kínálja a könnyen használható funkciókkal, amelyek az Ön dokumentumait irányítják.

Hangerő és sebesség

A 100 oldalas ADF (automatikus dokumentumadagoló), 65 oldalas vagy 130 képes percenként szkennelési sebesség és folyamatos szkennelés automatikus adagolási móddal a WorkForce DS-870 gyorsan és hatékonyan jut át nagy munkahelyeken. Nagy sebességű USB 3.0-at is tartalmaz a gyors adatátvitelhez TWAIN, WIA és ISIS meghajtókkal a dokumentumkezelő rendszerekkel való jobb kompatibilitás érdekében.

Képjavító és dokumentumkezelő szoftver

Az Epson Scan 2.0 szoftver megkönnyíti a képek visszajátszását olyan funkciókkal, mint a tájolás javítás és az automatikus forgatás, míg a Document Capture Pro az elektronikus dokumentumok rögzítéséhez és tárolásához könnyen használható megoldás egy gombnyomással.

Hatékony dokumentumfeldolgozás

A felhasználóknak nem kell aggódniuk a rögzítendő dokumentumok változatai miatt - az Epson legszélesebb médiakezelését 27 g/m2 és 413 g/m2 között, valamint hosszú, 6096 mm-es papírszkennelési módot kínál. Az ADF-en keresztül nem szkennelhető dokumentumok esetében három különböző, A3 méretig terjedő síkágyas megoldás áll rendelkezésre. A lassú üzemmód csökkenti a dokumentum súrlódását a görgők sebességének csökkentésével, ami megkönnyíti a törékeny vagy sérült dokumentumok rögzítését a fájlméretek növelése nélkül. Az Active Separation Roller rendszer megakadályozza az unalmas dokumentumok kettős adagolását, így minden papírlapot beolvasnak. Ezenkívül a DFDS (Double Feed Detection Skip) funkció azt jelenti, hogy a nehéz adathordozót, például borítékokat vagy dokumentumokat szkenneléssel ellenőrizheti.

Duplex Igen
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 296x169x167mm
Hálózati szkennelés Nem
LAN Nem
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 600x600 dpi
Típus Lapadagolós szkenner
Tömeg 3,6 kg
USB USB 3.0
WiFi Nem
WiFi Direct Nem
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar