bal számítógép
notebook

Epson WorkForce ES-580W Lapadagolós Szkenner Black

Epson
EpsonEpsonEpsonEpson
Cikkszám 166000  
Gyártói cikkszám B11B258401  
Típus WorkForce ES-580W Lapadagolós Szkenner Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 192 733 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Scanner  
Csoport  
Gyártó Epson  
Weboldal Epson  
A4, Lapadagolós szkenner, 600x600dpi, 296‎x169x167mm, 3,7kg, USB 3.0, WiFi, WiFi Direct

WorkForce ES-580W
Tartsa kézben vállalkozását ezzel a nagy sebességű, A4-es méretű, kétoldalas automata szkennerrel, amely automatikus lapadagolóval könnyíti meg a munkát. A nagyméretű, 10,9 centiméteres képernyő és a Wi-Fi funkció használatával közvetlenül a kívánt helyre mentheti a dokumentumokat. Dolgozzon gyorsan és okosan a testre szabható előbeállítások segítségével.

Nincs szükség számítógépre
Pofonegyszerű szkennelés: a 10,9 centiméteres érintőképernyő használatával, vezeték nélküli hálózaton keresztül közvetlenül a hálózatra, felhőmappákba, e-mail-címekre vagy csatlakoztatott USB-hordozókra is szkennelhet – számítógépre egyáltalán nincs szükség.

Időmegtakarítás
Az egy menetben kivitelezhető kétoldalas szkennelésnek, a 100 lapos automata lapadagolónak és a 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc1 szkennelési sebességnek köszönhetően gyorsan és időtakarékosan végezheti el munkáját.

Rugalmas szkennelési lehetőségek
Szkenneljen közvetlenül az érintőképernyő használatával, és hozzon létre testre szabható előbeállításokat és elrendezéseket számítógép nélkül. Az Epson ScanSmart szoftverrel számítógépről (PC vagy Mac) szkennelhet és oszthat meg tartalmakat, de használhatja telefonját vagy táblagépét is, az Epson Smart Panel alkalmazással.

Intelligens
Intelligens szín- és képbeállítási funkciók – automatikus kivágás, dőléskorrekció, üreslap-eltávolítás és háttér-eltávolítás az Epson képfeldolgozási technológiájával.

Biztos üzemeltetés
A papír elakadására, a ráadás lap behúzására és az üvegen megjelenő szennyeződésekre figyelmeztető beépített érzékelőknek köszönhetően minden dokumentum biztonságosan és a legmagasabb minőségben szkennelhető.

Sokoldalúság
Szkenneljen bármit 27-409 g/m2 sebességgel, beleértve a számlákat, névjegykártyákat, műanyag kártyákat és sok minden mást, majd készítsen kiváló minőségű digitális fájlokat.

Duplex Nem
Film-dia adapter Nem
Fizikai méret 296‎x169x167mm
LAN Nem
Maximális lapméret A4
Optikai felbontás 600x600 dpi
Típus Lapadagolós szkenner
Tömeg 3,7 kg
USB USB 3.0
WiFi Igen
WiFi Direct Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar