bal számítógép
notebook

Evolveo StrongPhone G9 64GB Black

Evolveo
Cikkszám 153563  
Gyártói cikkszám SGM SGP-G9  
Típus StrongPhone G9 64GB Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8595683201124
Ár 99 634 Ft.
Súly 0.510 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Evolveo  
Weboldal Evolveo  
okostelefon, Android, 6,2", Hátlapi kamera:48 MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:4GB, ROM:64GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 246g, Magyar menü, Angol menü

Nagyteljesítményű, nyolcmagos, strapabíró okostelefon, kiváló minőségű, 48 Mpx-es kamerával

Az EVOLVEO StrongPhone G9 nagyteljesítményű, kiváló funkciókkal felszerelt IP69 tanúsítvánnyal ellátott telefon, amely a durvább bánásmódot is elviseli és még a víz, por és a sár sem jelent számára gondot. Az erős processzor, a nagyméretű, jól olvasható 6,2"-os kijelző, a 48 Mpx-es kamera, az eSIM és NFC támogatás, az ujjlenyomat olvasó és még számos egyéb funkció miatt ez a modell kiváló választásnak bizonyul, bármilyen feltételek közötti használatnál. A továbbfejlesztett Android 10.0 rendszer a nagy, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral több napon át tartó, gondmentes üzemelést biztosít és a beállítható notifikációs diódának köszönhetően már semmilyen fontos hír sem kerüli el többé a figyelmét.

Csúcsminőségű, 48 Mpx felbontású kamera és Full HD videó rögzítés

A telefon 48 Mpixeles kamerával rendelkezik, melybe SAMSUNG ISOCELL Plus képérzékelő került. Az ISOCELL Plus technológiának köszönhetően a képérzékelő rendkívül érzékeny a fényre és kiváló színhűséget ér el, így a készülékre a fényképezésnél még gyenge fényviszonyok mellett is a rendkívüli fényérzékenység és magas színhűség a jellemző. Könnyen kezelhető, és olyan kiegészítő funkciókat kínál mint portré, rövid videó vagy Full HD videó készítése, elektronikus képstabilizálással. A felszereltséget 8 Mpx felbontású elülső kamera egészíti ki.

Nagy teljesítményű, Octa Core processzor és elegendő tárhely az alkalmazások részére

A nagy teljesítményű, nyolcmagos, 2.0 Ghz-es processzor, a 4 GB-os RAM memóriával együtt megfelelő teljesítményt biztosít mindenhol, ahol csak szüksége van rá, a MediaTek CorePilot technológia a teljesítmény-igénytől függően továbbítja mind a 8 mag teljes teljesítményét, vagy kikapcsolását, kímélve az akkumulátort a nagymértékű lemerüléstől. A 64GB belső memória elegendő helyet biztosít valamennyi kedvenc alkalmazása, térképek, zenék vagy filmek számára. A memória microSDHC kártyával könnyen bővíthető.

Nagy, széles látószögű 6,2" HD+ kijelző vízcsepp alakú kivágással és IPS technológiával

A StrongPhone G9 egyike azon kevés strapabíró telefonoknak, amelyek 6,2”-os széles betekintési szögű és vízcsepp alakú kivágással rendelkező kijelzővel és IPS technológiával felszereltek, amelyek valós színvisszaadást és széles látószöget biztosítanak. A telefon előlapjára ható nagy nyomás esetén a kijelzőnek fokozott védelmet biztosít a karcolásálló és kiváló stabilitású Gorilla Glass védőüveg.

Töltsön fel akár nyolc eSIM profilt

A StrongPhone G9 az első olyan strapabíró telefon, amely támogatja a hagyományos SIM kártyák modern változatát, az új, elektronikus SIM kártyát. Többé már nincs szükség SIM kártya behelyezésére, csupán az ú.n. eSIM profilját tölti fel a telefonba. A telefonban egyidejűleg akár nyolc eSIM profil is elmenthető, amelyek közül az adott időben mindig csak egy lehet aktív. Így többé már nem okoz gondot a kártya mérete, és az eSIM kártyát nem veszítheti el és meg sem sérülhet, és az elektronikus SIM kártya a műanyagból készült kártyával szemben a környezetet sem szennyezi. A telefon két hagyományos SIM kártya használatát támogatja, illetve egy hagyományos nano SIM kártyát és egy memóriakártyát, vagy egy hagyományos nano SIM kártyát és akár nyolc eSIM kártya használatát.

NFC technológia

A telefon modern, NFC technológiával felszerelt, ami gyors, kényelmes és biztonságos fizetést biztosít a telefon segítségével és megkönnyíti a további NFC készülékekkel történő párosítást, vagy az NFC tag-ek használatát.

Jelződióda és SOS nyomógomb

A StrongPhone G9 telefon használatánál nem kell bekapcsolnia a kijelzőt ahhoz, hogy megtekintse a nem fogadott telefonhívásokat vagy SMS üzenetet. A telefon felső oldalán SOS nyomógomb található, amelynek megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza a 112-es számot és gyors orvosi segítséget biztosít, amennyiben arra szüksége van.

Több napi üzemelést biztosító akkumulátor

Az 5 000 mAh kapacitású akkumulátor akár három nap üzemidőt is biztosít és lehetővé teszi, hogy a telefont az útjai alkalmával naponta történő töltés nélkül is használhatja. Azonban ha mégis fel szeretné tölteni, az akkumulátort a modern, C típusú, gyorstöltést támogató USB töltő csatlakozónak köszönhetően kevesebb, mint három óra alatt 90 %-os töltöttségi szintre töltheti fel.

Akkumulátor kapacítás 5000 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 64 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 8 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 48 MP
Kijelző átmérője 6,2 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSDXC
NFC Igen
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 4 GB
Típus okostelefon
Tömeg 246 g
Wi-Fi Wi-Fi 5/ac
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar