bal számítógép
notebook

Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black

Evolveo
EvolveoEvolveoEvolveoEvolveoEvolveo
Cikkszám 165410  
Gyártói cikkszám SGM SGP-Z4  
Típus Strongphone Z4 DualSIM Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 8595683201513
Ár 21 919 Ft.
Súly 0.411 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Evolveo  
Weboldal Evolveo  
hagyományos, 2,8", Hátlapi kamera:2MP, MicroSDHC, 2500mAh, Dual SIM, Bluetooth, 169g, Magyar menü, Angol menü

Tartós telefon 2.8"-os IPS kijelzővel

A rendkívül tartós StrongPhone Z4 a legjobb választás mindazoknak, akik a lehető legtöbbet várják el a telefonuktól. Az IP68-as védettségű, tartós készüléktestnek, a nagyméretű, jól leolvasható 2,8“-os IPS LCD kijelzőnek, SOS nyomógombnak vagy az erős 2 500 mAh-os akkumulátornak köszönhetően a telefon univerzális megoldás a műhelyben, építkezésen, vagy nehéz terepviszonyok közötti, vagy erős hidegben, illetve nagy melegben történő munkavégzéshez. A telefon kiválóan állja a víz, sár, hó, por hatását és a nehezebb körülmények közötti használatot.

Kiválóan leolvasható 2,8“-os kijelző

A StrongPhone Z4 egyik fő előnye a nagyméretű 2,8“-os, IPS technológiával készült, karcolásnak és nagyobb terhelésnek ellenálló kijelző. Az IPS technológiával készült kijelzők valós színvisszaadást és széles látószöget biztosítanak alacsony energiafogyasztás mellett. Ennek köszönhetően a telefonhasználat rendkívül egyszerűvé válik bármily feltételek között.

2 500 mAh-os akkumulátor powerbank funkcióval

A 2 500 mAh kapacitású akkumulátor hosszú, akár két hetes üzemidőt is képes biztosítani a telefon számára, de ezen felül még másra is képes. A strapabíró StrongPhone Z4 telefon powerbank funkcióval felszerelt, amelynek segítségével további készülékeit is feltöltheti energiával.

SOS hívás és vészjelzés SMS-ben

A StrongPhone Z4 telefon SOS vészjelző nyomógombbal felszerelt, amely veszélyhelyzetben képes segítséget hívni. A nyomógomb megnyomásával a telefon automatikusan felhívja az előzőleg beállított számokat, amelyekre segélykérő SMS-t küld.

Multimédia kapcsolat

A telefon 2 Mpx-es fényképezőgéppel, erős LED zseblámpával és beépített FM rádióval, integrált antennával és automatikus állomáskeresővel felszerelt. Az egyéb felszereltség között található például naptár, ébresztőóra vagy számológép.

Töltőállvány

Annak érdekében, hogy leegyszerűsítsük a töltést, ezt a modellt töltőállvánnyal szereltük fel, amely egyszerű feltöltést biztosít, anélkül, hogy a telefont USB kábellel hálózatra kötnénk.

Az IP68-as szabvány specifikációinak megfelelően vízálló

A készülék vízállósága az IP68-as szabvány előírásainak megfelelő. A telefon porálló, a beszivárgó vízzel szemben ellenálló, a 1,2 méteres vízoszlop nyomását 30 percig bírja.



Akkumulátor kapacítás 2500 mAh
Angol nyelv Igen
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Hátlapi kamera 2 MP
Kijelző átmérője 2,8 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSDHC
NFC Nem
Típus hagyományos
Tömeg 169 g
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar