bal számítógép
notebook

Garmin Drive 5 Plus MT-S 5" 16GB WiFi/Bluetooth Európa Térképpel

Garmin
Cikkszám 163051  
Gyártói cikkszám 010-01680-18  
Típus Drive 5 Plus MT-S 5" 16GB WiFi/Bluetooth Európa Térképpel
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 68 984 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória GPS  
Csoport  
Gyártó Garmin  
Weboldal Garmin  
16 GB, 5", 480x272px, Memóriakártya típusa: MicroSD, Térképpel, Bluetooth, WiFi

Valós idejű szolgáltatások útja során

Kerekedjen felül a forgalmi akadályokon és keressen alternatív, időtakarékos útvonalakat, majd a valós idejű adatok segítségével kerülje el a parkolóhelyek keresését (nem minden területen érhető el). A forgalmi információkért és a valós idejű időjárásadatokért töltse le a SmartPhone Link alkalmazást arra alkalmas telefonjára (a szolgáltatás a telefon adatkapcsolatát használja, mely további díjakkal járhat), mely közvetlenül a Drive 5 Plus készülékére küldi át az adatokat. Egyes helyeken láthatja a szabad parkolók számát, a parkolási díjakat vagy éppen LiveTrack, valós idejű követést indíthat, melynek köszönhetően barátai, ismerősei láthatják, merre is jár a hosszú úton.

Vezetői riasztások: Ismerje környezetét

Hogy még biztonságosabb legyen a vezetés, a Garmin Drive jelzi az éles fordulókat, sebességváltozásokat, vasúti átjárókat vagy a vadveszélyt. Ezen felül a navigátor figyelmezteti, ha behajtana egy egyirányú utcába, vagy ha iskola van a közelben. A sebességmérő kamerákról is értesítést kaphat (előfizetés szükséges), a hosszabb utakon pedig a fáradtsága miatt javasol megállókat a készülék.

Vezeték nélküli kihangosítás

Ha arra alkalmas, Bluetooth-képes okostelefonnal párosítja a Drive 5 Plus készülékét, számos nagyszerű funkciót érhet el anélkül, hogy a kormányt el kellene engednie.

Jobb utazások a TripAdvisorral

Ha ismeretlen területen jár, jó, ha valami a helyes irányba tudja terelni. Ezért található meg a TripAdvisor a Garmin Drive 5 Plus navigációs készülékekben. Nézze meg az Érdekes Pontok (POI) értékeléseit, így láthatja, melyik hotel, étterem vagy látványosság a legmegfelelőbb az útja során. Így a legnagyobb utazási oldal adatai érhetőek el az autójában, segítve, hogy útja során több hasznos és érdekes dolgot láthasson. Ezen felül a beépített utazástervező segítségével számos szórakoztató úticélt szúrhat be az útvonalába.

Maradjon naprakész a Wi-Fi segítségével

A Drive 5 Plus GPS-e Wi-Fi-t is tartalmaz, így még könnyebbé vált a térképek és szoftverek naprakészen tartása. Ha egy új frissítés jelenik meg és az otthoni hálózata közelében van, a készülék automatikusan megjeleníti az értesítést, majd ha hálózati töltőre csatlakoztatta a GPS-t, az akkumulátor töltése mellett a térképe is megfrissül.
 
Még több találat a Foursquare segítségével

A Foursquare használatával a Garmin Drive 5 Plus milliónyi további helyet, éttermet és szórakozási lehetőséget kínál. Legközelebbi útján így lehet, hogy egy új kedvenc helyet talál!
 
Együttműködik a Garmin tolatókamerával

A teljes navigációs megoldásért kapcsolja össze Garmin Drive 5 Plus készülékét a BC™ 40 vezeték nélküli kamerával (külön vásárolható), és máris láthatja tolatáskor a járműve mögött található további járműveket, gyalogosokat vagy egyéb akadályokat.

Készülék kezelése egy központi helyen

Használja a Garmin Express™ alkalmazást, hogy a Garmin Drive 5 Plus naprakész legyen. A Garmin Express segítségével egyszerű a szoftverek és térképek frissítése, a kedvenc pontjainak lementése vagy hangok, járművek telepítése.

Belső memória mérete 16 GB
Bluetooth Igen
Kijelző felbontása 480x272
Kijelző felbontása 480x272 px
Kijelző mérete 5 "
Memóriakártya típusa MicroSD
Térkép Térképpel
WiFi Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar