bal számítógép
notebook

Gigaset DESK 400 Black

Gigaset
GigasetGigasetGigasetGigasetGigasetGigaset
Cikkszám 212544  
Gyártói cikkszám S30054-H6538-S201  
Típus DESK 400 Black
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 10 394 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Telefon  
Csoport  
Gyártó Gigaset  
Weboldal Gigaset  

Egyszerű telefonálás
A vezetékes Gigaset DESK 400 egyszerűvé és könnyűvé teszi a hívások kezdeményezését és fogadását. Négy közvetlen hívó gomb és tíz gyorstárcsázó gomb segítségével gyorsan csatlakozhat a fontos kapcsolatokhoz. A telefon 3 dallam és hangerő közül választhat, hogy figyelmeztesse Önt a bejövő hívásokra, vagy kikapcsolhatja a csengőt, ha csendet szeretne. A kézibeszélő hangereje 2 fokozatban állítható. A Gigaset DESK 400 asztali telefonként és fali telefonként is használható, és mindig optimális használhatóságot biztosít. A fali működtetéshez a telefon egyszerűen rögzíthető két csavarral.

Rugalmas használat
A Gigaset DESK 400 könnyen használható és sokoldalú, így alkalmas otthoni vagy irodai használatra. Könnyen telepíthető, és csatlakoztatható a vezetékes hálózathoz, vagy belső telefonhálózat részeként használható otthon vagy az irodában. A tárcsázási mód - hang vagy impulzus - szintén állítható, csakúgy, mint a lekérdezési funkció villanási ideje (csúszka segítségével). A némítás gomb megnyomása megakadályozza, hogy a másik fél meghallja, amit mondanak.

Gyorsan csatlakoztatva
A négy közvetlen tárcsázó gomb segítségével a fontos kapcsolatok egyetlen gombnyomással elérhetők. Ezen kívül akár tíz telefonszám is tárolható gyorstárcsázásként, így gyorsan kapcsolatba léphet azokkal az emberekkel, akikkel gyakran beszél. A mellékelt papírlapon a személyek neve a megfelelő telefonszámokhoz fel van tüntetve, így mindig látható. Az utoljára hívott személy gyors visszahívásához egyszerűen használja az újrahívás funkciót a kapcsolatfelvételhez.

Kompatibilis hallókészülékkel
Hallókészülék a fülben és telefon a fülben – ez gyakran nemkívánatos háttérzajt okoz, amely minden hallókészülékkel folytatott telefonhívást megterhelővé tesz. A Gigaset DESK 400 különösen a hallássérültek számára hasznos eszköz. Az európai ITU-T P.370 szabvány szerinti tanúsítványnak köszönhetően lehetővé teszi az induktív átvitellel rendelkező hallókészülékek felhasználói számára, hogy zavaró zaj nélkül telefonáljanak.

Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar