bal számítógép
notebook

HP Smart Tank 670 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

HP
HPHPHPHP
Cikkszám 181210  
Gyártói cikkszám 6UU48A  
Típus Smart Tank 670 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 99 064 Ft.
Súly 8.660 kg.  
Kategória Multifunkciós nyomtató  
Csoport  
Gyártó HP  
Weboldal HP  
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 12lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, Duplex, Patronok/tonerek:GT53XL, GT52, , WiFi, Bluetooth, WiFi Direct

Könnyű nyomtatás. Könnyű megtakarítás.

Egyszerűbbé vált az otthoni nyomtatás, köszönhetően a mobil beállításoknak, a kétoldalas nyomtatásnak, az intelligens gomboknak, a tintaszint-érzékelőknek és annak, hogy ritkábban kell megszakítani a nyomtatási folyamatot. Ráadásul a nagy kapacitású tintapatronok jobb ár-érték arányát is kihasználhatja az akár három évig is kitartó, a nyomtatóhoz járó eredeti HP tintákkal.

A családi nyomtatás könnyű, mint az egyszeregy

Kövesse a részletes oktatóvideókat a nyomtató gyors beállításához.Gyorsabb, megbízhatóbb kapcsolat az önjavító kétsávos Wi-Fi®-vel.Az intelligens gombokkal, amelyek világítással vezetik végig a nyomtatási folyamaton, most még egyszerűbben kezelheti a feladatait.Az automatikus tintaszint-érzékelőnek köszönhetően könnyen nyomon követheti és feltöltheti a tintaszinteket.

Hatékonyabb otthoni munkavégzés

Villámgyorsan kezelheti a többoldalas dokumentumokat az automatikus kétoldalas nyomtatással.Sötét, éles szöveg és élénk színű grafikus elemek minden oldalon.Gördülékenyebb munkafolyamat a HP Smart alkalmazás Parancsikonok funkciójával. Nyomtatás, beolvasás, megosztás és sok más művelet – egyetlen koppintással.A másolási és beolvasási funkciók biztosítanak mindent, ami a munkájához vagy egyéb tevékenységeihez szükséges.

Megtakarítás kimaxolva

Akár 18 000 fekete-fehér vagy 8000 színes oldalt is nyomtathat a mellékelt eredeti HP tintával.Nagy mennyiségeket nyomtathat rendkívül alacsony oldalankénti költség mellett a nyomtatópatron nélküli rendszerrel.A tinta tisztán és egyszerűen utántölthető a HP innovatív, cseppmentes utántöltő rendszerével.

Környezettudatos nyomtatás

Ez a nyomtató újrahasznosított nyomtatókból és egyéb újrahasznosított elektronikai alkatrészekből készül – a műanyagok tömegaránya alapján több mint 25%-ban.EPEAT Silver tanúsítvánnyal rendelkező nyomtató: egy környezettudatos választás.Patronjait a HP Planet Partners program keretében egyszerűen és díjmentesen újrahasznosíthatja.

Bluetooth Igen
CD/DVD nyomtatás Nem
Duplex nyomtatás Igen
Fax Nem
Felbontás 4800x1200 dpi
Kártyaolvasó Nem
LAN Nem
Másoló Igen
Maximum nyomtatási sebesség 12 lap/perc
Maximum papírformátum A4
NFC Nem
Nyomtatási technológia Tintasugaras
Patronok-tonerek GT53XL, GT52,
Scanner Igen
Színes nyomtatás Igen
USB port Igen
WiFi Igen
WiFi Direct Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar