bal számítógép
notebook

Huawei Nova 8i 128GB DualSIM Moonlight Silver

Huawei
HuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Cikkszám 184510  
Gyártói cikkszám 51096KMH  
Típus Nova 8i 128GB DualSIM Moonlight Silver
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 100 640 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Huawei  
Weboldal Huawei  
okostelefon, Android, 6,67", Hátlapi kamera:64 +8 +2 +2MP, Előlapi kamera:16MP, RAM:6GB, ROM:128GB, Nem bővíthető, 4G, 4300mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, 190g, Magyar menü, Angol menü

Szuper kamera, SuperCharge
64 MP Al Quad Kamera | 66 W HUAWEI SuperCharge


Dizájn
Szépség a kezedben

A NOVA Széria prémium esztétikáját és dinamikus színeit örökölve a HUAWEI nova 8i kiemelkedő vizuális élményt és kiváló fogást biztosít. A kifinomult NCVM kézműves kivitelezés, a színek és árnyékok csodálatos megjelenítését eredményezi, míg a 4D görbület precízen kidolgozott, lekerekített éleket biztosít a sima tapintás érdekében.

6.67"-os HUAWEI Edgeless Kijelző
Határtalan vizuális élmény, végtelen szórakozás

A 6,67"-os HUAWEI kijelző-test aránya lélegzetelállító 94,7%, amely szuperkeskeny keretettel van ellátva. A 2376 x 1080 FHD+ felbontás és a nagy színskála lehetővé teszi, hogy minden kép csodásan mutasson a kijelzőn, akár videókat nézel, játszol, vagy csak fényképeket böngészel.

A 66 W-os HUAWEI SuperCharge-ot támogatva, miközben relaxálsz, a telefonod 16 perc alatt tölthető fel 60%-ra, illetve 38 perc alatt teljesen feltölthető. A 4300 mAh-s nagy akkumulátor energiatakarékos AI algoritmusokkal együttműködve egész nap kitartó energiát biztosít.

Nagy felbontású kamera

A nagy, fejlett érzékelőnek köszönhetően a 64 MP-es főkamera segítségével élénk részletességgel örökítheted meg a legszebb élményeket. A barátokkal és a családdal töltött pillanatok elmentésre kerülnek, hogy olyan tisztán emlékezhess rájuk, mint abban a pillanatban, amikor megtörténtek.


Varázslatos kilátás egy képkockában

Fedezz fel a nagyobb perspektívát a 120°-os ultraszéles látószögű kamerával. Egy hegyvonulat, egy csodálatos épület vagy egy nagy csoportkép, mind magával ragadóan megörökíthető egyetlen felvételen.


Tűnj ki a tömegből, ahogy csak tudsz

A nagy teljesítményű mesterséges intelligencia mélységérzékelését kihasználva a hátsó mélységérzékelő kamera könnyedén elmossa a hátteret és kiemeli az előtérben látható dolgokat. A HUAWEI nova 8i segítségével bárki vagy bármi is legyen az, akit vagy amit szeretnél, kiemelhetsz a tömegből.

Fedezd fel az éjszaka titkát

A beépített zajcsökkentő algoritmusnak köszönhetően a korábban sötétben rejtőzködő részletek most teljes pompájukban láthatók. Rögzíts gyönyörű éjszakai jeleneteket minden alkalommal, amikor a HUAWEI nova 8i kamerájával fényképezel.

16 MP Előlapi Kamera | Al Szépség

Az innovatív AI szépség algoritmussal ellátott előlapi kamera minden arc számára megoldást kínál, miközben minden részletet megőriz.


Tarts meg többet abból, amit szeretsz

Tárold az összes fényképedet, videódat és üzenetedet, ez nem probléma. A 128 GB ROM-tárhelynek köszönhetően többé nem kell aggódnod a kevés tárhely miatt. A 6 GB RAM pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre több alkalmazást futtass és gördülékenyen válts közöttük.


Intelligens játék asszisztens | Magával ragadó játékélmény

A HUAWEI nova 8i összesen 7 beépített antennával és 180 Hz-es érintéses mintavételi frekvenciával biztosítja a rendkívül sima játékélményt erős jel mellett, akár vízszintes, akár függőleges elhelyezéssel játszol.


HUAWEI MeeTime | Elvárt HD hívások

A HUAWEI MeeTime lehetővé teszi, hogy a családoddal szemtől szembe videochatelhess és megoszhasd a képernyődet a barátaiddal a HUAWEI készülékek között, még gyenge kapcsolat esetén is.


Intelligens képernyőkép | Érintsd és ragadd meg

Koppints kétszer a képernyőre az ujjaddal, hogy képernyőképet készíts, koppints és rajzolj egy zárt területre, hogy a képernyő egy részét rögzítsd, vagy koppints és rajzolj egy "S"-t, hogy gördülő képernyőképet tudj készíteni. Emellett két ujjbegyeddel koppintva elindíthatod és leállíthatod a képernyőfelvételt.


Biztonságos megosztás | Oszd meg az életedet, ne az adataidat

A kép elküldése előtt törölheted az érzékeny információkat, például a helyszínt és a fényképezőgép adatait. Így megoszthatod az élettapasztalataidat, miközben a privát részleteket távol tartod a kíváncsi szemektől.

Jegyzetzár | Tartsd a jegyzeteidet priváton

Tárold legbecsesebb információidat egy biztonságos, titkosított páncélteremben a Jegyzetzár segítségével, amelynek a hozzáféréséhez személyazonossági ellenőrzés szükséges.

Alkalmazások áruháza

A HUAWEI AppGallery a HUAWEI hivatalos alkalmazás áruháza a mobilalkalmazások keresésére, letöltésére, kezelésére és megosztására. A globális alkalmazások ökoszisztémáját folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig biztonságos, optimalizált és változatos élményt nyújtson. Élvezd az exkluzív alkalmazástartalmakat, helyi tevékenységeket és különleges ajánlatokat.


Akkumulátor kapacítás 4300 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 128 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 16 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 64 +8 +2 +2 MP
Kijelző átmérője 6,67 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa Nem bővíthető
NFC Nem
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 6 GB
Típus okostelefon
Tömeg 190 g
Wi-Fi Wi-Fi 5/ac
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar