bal számítógép
notebook

Huawei Nova 9 128GB DualSIM Starry Blue

Huawei
HuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Cikkszám 184524  
Gyártói cikkszám 51096UCU  
Típus Nova 9 128GB DualSIM Starry Blue
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6941487237074
Ár 117 409 Ft.
Súly 0.513 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Huawei  
Weboldal Huawei  
okostelefon, Android, 6,67", Hátlapi kamera:50 +8 +2 +2MP, Előlapi kamera:32MP, RAM:8GB, ROM:128GB, Nem bővíthető, 4G, 4300mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 175g, Magyar menü, Angol menü

Dízajn
Ragyogj a csillagfényben


Csodáld meg a HUAWEI nova 9 dupla bevonatú borítás, könnyen kezelhető, ultravékony és könnyű 175 g-os készüléket. És inspirálódj a végtelen lehetőségekben, az ikonikus halo kialakítású kamera segítségével, amely még több szemet gyönyörködtető szépséget hoz minden pillanatba.

A gyöngyházfényű Égbolt Kék változó fényben folyamatosan más színeket mutat, míg a klasszikus fényes Éjfekete eleganciát sugároz. Váltsd álmaidat egy színes valósággá.

Minden az áramlásról szól
A 120 Hz-es magas képfrissítési frekvenciának köszönhetően zökkenőmentesen nézheted kedvenc tartalmaidat és játszhatsz gyorsan mozgó játékokkal. Alacsonyabb képfrissítési sebességű tartalmak esetén pedig a rendszer automatikusan 60 Hz-re vált, ezzel kímélve az akkumulátor üzemidejét.

A világ színei a kijelződön
A természetes szépséget a P3 színtartományú színes kijelző kelti életre, 1,07 milliárd színnel, Delta E < 1 színpontossággal és HDR10 nagy kontraszttal. Ráadásul a szemvédelmi üzemmód gondoskodik arról, hogy a szemed mindig védve maradjon.

A HUAWEI nova 9 egy új korszakot vezet be a fotózásban, az 50 MP-es ultra vision kamerával, valamint a nagyméretű érzékelővel, amely RYYB színszűrővel, 40%-kal több fényt gyűjt be. A HUAWEI XD Fusion Engine segít a hatalmas információmennyiség gyors feldolgozásában és minden képhez rendkívüli pixel szintű tisztaságot biztosít, éjjel-nappal


Örökítsd meg kristálytisztán a legjobb pillanatokat
A beépített AI javító algoritmus több képpontot tesz lehetővé, így szuper tiszta felvételeket készíthetsz, amikor csak akarod. Lásd a kedvenc dolgaid minden apró részletét.

Tedd fényesebbé az éjszakát
Rögzítsd az éjszaka izgalmait, portré- és tájképfelvételekben egyaránt. A mesterséges intelligenciával működő fényerősség növelő algoritmus kiemeli a vonásokat és a háttér teljes pompáját, míg a szuper magas ISO-érték megtalálja a sötét fényviszonyok világos oldalát.

Vágj bele!
Keltsd életre a pillantképeket a HUAWIE nova 9 AI technológiájának köszönhetően. A mozgásérzékelő technológia gondoskodik arról, hogy a képek a megfelelő időben, a megfelelő fókusszal készüljenek, így biztosítva, hogy nagyszerű pillanatokat kapj el.


Széles látószög a több részletért
Készíts széles látószögű felvételeket jelentősen csökkentett torzítással, a torzításgátló algoritmusnak köszönhetően. A széleslátószög segít, hogy minden beleférjen a fotóidba!


Hozd ki a legtöbbet az életedből
Lassított felvételű videó
Lassíts le és értékelj minden pillanatot, a kiváló lassított felvételek segítségével.


Time-Lapse videó
Fényképezz sokkal lassabb képkockasebességgel, az eredményt felgyorsítva, és nézd, ahogy az élet izgalmas tempóban kibontakozik.

A szépség a részletekben rejlik
A nagy felbontású, 32 MP-es előlapi kamerának köszönhetően, amely valósághűbb színeket és gazdagabb részleteket mutat, a HUAWEI nova 9 segít ragyogóan tiszta szelfiket készíteni. Légy a legjobb önmagad!


Vedd fel lenyűgöző 4K-ban
A nagy felbontás leginkább a szelfik és a vlogok készítésekor a legelőnyösebb. Az előlapi 32 MP-es kamera támogatja a 4K-s szelfi videók készítését is, így a vlogjaid teljes 4K-s felbontásban is sikeresek lesznek.

Mozogj és közben maradj nyugodt
Ha útközben vlogolsz, az intelligens AIS videó stabilizáló funkcióval gondoskodhatsz arról, hogy minden kristálytiszta és stabil maradjon.

4K UHD folytonos előlapi és hátlapi videófelvétel
Folyamatos felvételkészítés közben válthatsz a hátlapi és az előlapi kamera között, így mindkét világ legjobb tulajdonságait élvezheted. Ráadásul élvezheted a kettős nézetű felvételt, így egyszerre két nézőpontból is készíthetsz felvételt.

Fotózz és nézd meg
rányítsd a telefonod kameráját közvetlenül az óráddal, illetve tekintsd meg az előnézeti képet az órád kijelzőjén. Többé nem marad le senki a csoportképről!

Videókeresés egy pillanat alatt
Az intelligens videókereső funkcióval gyorsan és kényelmesen találhatsz meg bármilyen videót, amely mesterséges intelligenciával támogatott címke- és műveletazonosítást tartalmaz. Emellett gyorsan készíthetsz új videót, az Egy kattintással történő videókészítés funkcióval.

Fotózz és nézd meg
Irányítsd a telefonod kameráját közvetlenül az óráddal, illetve tekintsd meg az előnézeti képet az órád kijelzőjén6. Többé nem marad le senki a csoportképről!

Videókeresés egy pillanat alatt
Az intelligens videókereső funkcióval gyorsan és kényelmesen találhatsz meg bármilyen videót, amely mesterséges intelligenciával támogatott címke- és műveletazonosítást tartalmaz. Emellett gyorsan készíthetsz új videót, az Egy kattintással történő videókészítés funkcióval.

Fedezd fel a Petal Clip-et
A Petal Clip vlog sablonok széles választékát kínálja. A HUAWEI legmodernebb AI technológiáját és médiatárát alkalmazva fantasztikus speciális effekteket, matricákat, zenéket, betűtípusokat, hangeffekteket, átmeneteket, animációkat és egyebeket is biztosít, így sokkal könnyebbé teszi a videók készítését.

SuperCharge az életedhez
A 66 W-os HUAWEI SuperCharge segítségével mindössze 38 perc alatt teljesen feltöltheted a készüléket. Ha pedig szorít az idő, mindössze 18 percre van szükséged a 60%-os töltöttséghez. Többé nem kell a telefonod töltése miatt elkésned sehonnan!

Több energia marad a szórakozáshoz
A szisztematikus energiacsökkentési rendszert alkalmazó, 4300 mAh kapacitású nagy akkumulátor kivételes üzemidőt biztosít. Élvezd a filmeket, zenéket, videohívásokat és játékokat, ameddig csak akarod.

Telitalálat minden alkalommal
Emeld a játékélményt szuper magas szintre a 300 Hz-es Multi-Touch segítségével. Tűpontos célzást tesz lehetővé, amikor csak szükséged van rá, a 10 pontos és a 300 Hz-es mintavételi frekvencia segítségével lépést tarthatsz az akcióval.

Zökkenőmentes AI élet minden helyzetre

Vedd át az irányítást
Lépj a Vezérlőközpontba, nyisd meg és férj hozzá a kijelző beállításaihoz, a Wi-Fi, a Bluetooth és a hangerő beállításaihoz. Aktiváld az intelligens együttműködést a Device+ funkcióval, így közvetlenül a laptopon szerkesztheted a fájlokat, vagy telefonhívásokat kezdeményezhetsz a tablet képernyőjén.

Maradj kapcsolatban a szeretteiddel
Hozd ki a legtöbbet a videóhívásokból a MeeTime segítségével. Csevegj HUAWEI telefonokkal, tabletekkel, okosórákkal és Vision készülékekkel, egyszerre akár 12 féllel, HD hang- és videohívásokkal. Maradj kapcsolatban szeretteiddel, bárhová is mész.

További módok, a kívánt fájlok megszerzésére
Az új fájlelosztó rendszerrel a laptopon keresztül azonnal hozzáférhetsz a telefonos dokumentumaidhoz vagy fényképeidhez. Élvezd a fájlok átvitelét könnyedén, kábel nélkül.

Fedezd fel a kedvenc alkalmazásaidat
Kevesebb, mint három év alatt az AppGallery a világ három legnagyobb alkalmazásáruháza közé nőtte ki magát. Világszerte több mint 560 millió felhasználóval otthont ad a legnépszerűbb és helyi alkalmazások ezreinek. A pénzügyektől a játékokig, szórakozásig, sportig és navigációig megtalálod a számodra legmegfelelőbb alkalmazásokat. Fedezd fel mindet az AppGallery-ben.


Akkumulátor kapacítás 4300 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 128 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 32 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 50 +8 +2 +2 MP
Kijelző átmérője 6,67 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa Nem bővíthető
NFC Igen
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 8 GB
Típus okostelefon
Tömeg 175 g
Wi-Fi Wi-Fi 6/ax
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar