bal számítógép
notebook

Huawei nova 9 SE 128GB DualSIM Pearl White

Huawei
HuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Cikkszám 186404  
Gyártói cikkszám 51096XHB  
Típus nova 9 SE 128GB DualSIM Pearl White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6941487249718
Ár 161 628 Ft.
Súly 0.480 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Huawei  
Weboldal Huawei  
okostelefon, Android, 6,78", Hátlapi kamera:108 +8 +2 +2MP, Előlapi kamera:16MP, RAM:8GB, ROM:128GB, MicroSDXC, 4G, 4000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 191g, Magyar menü, Angol menü

Legyen inspirálva, legyen nova

108 MP magasfelbontású fotózás | Creative Vlog Experience | 66W HUAWEI SuperCharge
Szeresse meg első látásra

Élvezze a 3D-s üveghátlapon lévő csillag körgyűrű ragyogását, amelyet a kétrétegű, kettős bevonatú nano-textúra tesz lehetővé, amely szó szerint az élvonalban van - egyszerűen csak fogja meg, hogy a ragyogás a kezébe kerüljön.

Az 1,05 mm-es, rendkívül keskeny keretek körvonalazzák a hatalmas 6,78 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzőt, amely egy ostyavékony, a levegőben lebegni látszó test tetején helyezkedik el!

108MP nagyfelbontású kamerarendszer

108MP nagyfelbontású kamera
Rögzítse emlékeit a legapróbb részletekig

A főkamera innovatív 9 az 1-ben pixel technológiát alkalmaz, amely a pixelméretet 2,1 µm-re növeli. Az 1/1,52 hüvelykes érzékelő több fényt vesz fel, ami nagy dinamikatartományt és alacsony zajszintet eredményez. A nagy teljesítményű, több képkockás fúziós algoritmusnak köszönhetően a hátsó négyes kamera mindig élénk felvételeket készít, akár nappal, akár éjszaka fotózik!

Nagyfelbontású fotózás

Hozza ki egy festmény teljes pompáját, vagy bármely kifejezés mögött rejlő vibráló személyiséget.

Szuper éjjeli fotók

Készítsen nagyszerű felvételeket a sötétség beállta után, a lenyűgöző portréktól a lélegzetelállító éjszakai tájképekig.

AI Snapshot

Rögzítse a múló pillanatot élethű tisztasággal, még mozgás közben is!

Minden story felfrissítve

A HUAWEI nova 9 SE 112°-os ultraszéles látószögű és 4 cm-es makró kamerával van felszerelve, hogy megörökítse a szépséget, legyen az kicsi vagy nagy. A Bokeh portré mód és az f/2.4 rekeszérték a témára helyezi a reflektorfényt, így a gondtalan pillanatképek lenyűgöző karaktertanulmányokká válnak!


Még több lehetőség vloggoláshoz

A HUAWEI nova 9 SE fő- és nagylátószögű kamerái együtt dolgoznak, felmérik az egész jelenetet, és egy pillanat alatt az Ön számára legfontosabb részekre fókuszálnak!

Elülső/hátsó kettős videó

Készítsen videókat, amelyek emlékezetes interakciókat keltenek életre, a hátsó és az elülső kamerák felvételével, hogy megörökítse a szeme előtt kibontakozó jelenetre adott reakcióikat.

Érintés a fotózáshoz

Rögzítsen egy egész alakos portrét vagy panorámatájképet, mielőtt elszállna a pillanat, az okosóráján* keresztül távolról fényképezve!

Folyamatos elülső/hátsó felvétel

Folyamatos felvétel közben szabadon válthat az elülső és a hátsó kamera között, hogy mindig a legjobb felvételt készíthesse el.

Írja be, találja meg

Videók szerkesztésekor a Galériában kulcsszavak segítségével kereshet fotókat és videókat, hogy gyorsan megtalálja az anyagokat.
Könnyen válhat a szerkesztés mesterévé

A Petal Clip automatikus feliratozással, automatikus jelöléssel és mozgóképpel rendelkezik. Támogatja továbbá az egykattintásos videókészítést, a fényképek és videók keverését és más praktikus funkciókat. Használja, hogy nagyszerű vlogot hozzon létre könnyedén.

A legjobb oldalát mutatja meg

Mutassa meg ragyogását éjjel-nappal

Köszönhetően a kiváló 4 az 1-ben pixel technológiának és az AI szépség beállításoknak, amelyek javítják a bőr minőségét, miközben kiemelik az Ön jellegzetes arcvonásait. A Super Night Selfie beállítja a megvilágítást és csökkenti a zajt, hogy lenyűgöző szelfiket készítsen sötétedés után!

Számíthat rá


66W HUAWEI SuperCharge
Adjon energiát szenvedélyeihez

66 W A HUAWEI SuperCharge technológia rövid idő alatt feltölti a telefont. Egy kávészünet elég ahhoz, hogy feltöltse a testét, az elméjét és a telefonját!

Maradjon hűvös

A HUAWEI nova 9 SE szendvicsszerű felépítésű grafén hőelvezető rendszerrel rendelkezik, amely képes érzékelni és gyorsabban lehűteni a túlmelegedett területeket, hogy kedvenc műsorai és játékai soha ne teremtsenek meleg helyzeteket!


EMUI 12
Okos csatlakozás, határtalan kényelem

Könnyű irányítás

A Vezérlőpanel megnyitásához lapozással közvetlenül hozzáférhet a kijelző, a Wi-Fi, a Bluetooth és a hangerő beállításaihoz, sőt, a Device+ segítségével még az intelligens együttműködést is aktiválhatja, hogy filmeket nézhessen a nagyképernyőn, miközben a FreeBuds fülhallgatóval teljesen önmagában hallgathatja.
Férjen hozzá fájljaihoz gyorsabban

Az új elosztott fájlrendszerrel azonnal hozzáférhet a telefon dokumentumaihoz vagy fotóihoz a laptopjáról. Kábel nélkül nyissa meg, nézze meg és élvezze.

Akkumulátor kapacítás 4000 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 128 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 16 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 108 +8 +2 +2 MP
Kijelző átmérője 6,78 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSDXC
NFC Igen
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 8 GB
Típus okostelefon
Tömeg 191 g
Wi-Fi Wi-Fi 5/ac
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar