bal számítógép
notebook

Huawei Nova Y70 128GB DualSIM Pearl White

Huawei
HuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Cikkszám 194306  
Gyártói cikkszám 51097CNQ  
Típus Nova Y70 128GB DualSIM Pearl White
Garancia idő 24 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód
Ár 83 069 Ft.
Súly 0.000 kg.  
Kategória Mobiltelefon  
Csoport  
Gyártó Huawei  
Weboldal Huawei  
okostelefon, Android, 6,75", Hátlapi kamera:48 +5 +2MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:4GB, ROM:128GB, MicroSD, 4G, 6000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 199g, Magyar menü, Angol menü

Fényes csillogás
A telefon üveg külseje és formája szinte beleolvad az ujjakba, lekerekítései pedig pontosan követik az elegáns íveket.
A lenyűgöző Kristálykék, Gyöngyfehér és Éjfekete modellek a fény és árnyék közös táncát színpompává varázsolják!

Lépésről lépésre
A HUAWEI nova Y70 6000 mAh-s akkumulátorát csak hetente kétszer szükséges feltöltened, és mindössze 5% töltöttségi szinttel akár 12 órát is tudod használni – ez bizony komoly erőre vall!
További lendületet szeretnél? A 22,5 W-os HUAWEI SuperCharge 3 órányi videónézést biztosít mindössze 10 percnyi töltéssel!

HD ragyogás a teljes kijelzőn
A 6,75 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel2 és a 90,26%-os képernyő-test aránnyal4 a HUAWEI nova még magával ragadóbbá teszi kedvenc filmjeid nézését.
Az intelligens, szemnyugtató környezeti fénybeállításoknak köszönhetően nyugodtan élvezheted a képernyőn zajló eseményeket.

Koppints a pillanat megörökítéséhez
A HUAWEI nova Y70 tripla AI-kamerával ellátva érkezett, amely elképesztően izgalmas újdonságokat tár elénk. Egyetlen érintéssel megörökítheted kedvenc távoli tájad vagy akár felbecsülhetetlen értékű porté fotóid.

Kéznél vannak kedvenc fotóid
A 48 MP-es főkamera egy hatalmas f/1.8-as érzékelővel rendelkezik, amely több fényt enged be, így káprázatos tisztaság és részletgazdagság érhető el a fotók készítésekor.

Tágítsd látótered
Határ a horizont! Akár egy nagyszerű felhőkarcolót szeretnél megörökíteni, vagy szó szerint csak kitágítani a körülötted lévő világot,
a HUAWEI nova Y70 a megszokottnál is magasabbra repít széles látószögű kamerájával, mely egészen 120 fokig kiszélesíti látóköröd, bárhol is legyél!
A telefon 2 MP-es mélységérzékelője egy új és továbbfejlesztett algoritmussal dolgozik, hogy virtuális 3D-s modelleket hozzon létre egészen a hajszálak szintjéig, egy teljesen új miniatűr világot előtérbe helyezve.

Mindig a legjobb formád szerint
A 8 MP-es szelfikamera és az élvonalbeli AI-szoftver kisimítja a bőröd, és kiemeli a legfontosabb jellemzőid, így mindig a legjobbat nyújtva tündökölhetsz a fotókon!

Tárolj többet, stresszelj kevesebbet
A 128GB-os alap és az 512Gb-os Micro SD bővíthető tárhely gondoskodik róla, hogy teljes életet élhess anélkül, hogy a tárhelyed miatt kelljen aggódnod!

Mozdulj rá!
A Histen 9.1 és a HUAWEI SuperSound audiotechnológiák a dalokat lélekemelő szenzációvá varázsolják.
Tegyél fel egy fülhallgatót és élvezd saját privát koncerted, vagy kösd össze hangszóróval és kezdj bele életed legjobb bulijába!

Maradj kapcsolatban a szeretteiddel
Hozd ki a legtöbbet videohívásaidból a MeeTime segítségével. Maradjatok kapcsolatban a HUAWEI telefonjaitokkal és táblagépeitekkel és tarts HD hang- és videohívásokat akár 12 személlyel egyszerre.6 Maradj kapcsolatban szeretteiddel, bárhol is vagy épp!

Kezeld könnyedén
Csúsztasd lefele az ujjad a Vezérlőpult megnyitásához, hogy könnyedén hozzáférhess a kijelző beállításaihoz, a Wi-Fi-hez, a Bluetooth-hoz és a hangerőhöz.
Aktiváld az intelligens együttműködés funkciót a Device + segítségével, és szerkessz fájlokat közvetlenül laptopodról, vagy akár telefonálj a táblagéped képernyőjéről.



Akkumulátor kapacítás 6000 mAh
Angol nyelv Igen
Belső háttértár 128 GB
Bluetooth Igen
Dual SIM Igen
Előlapi kamera 8 MP
Hálózati technológia 4G
Hátlapi kamera 48 +5 +2 MP
Kijelző átmérője 6,75 "
Magyar nyelv Igen
Memóriakártya típusa MicroSD
NFC Nem
Operációs rendszer Android
Rendszer memória 4 GB
Típus okostelefon
Tömeg 199 g
Wi-Fi Wi-Fi 4/n
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar