bal számítógép
notebook

Huawei Watch GT 2e Graphite Black

Huawei
HuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Cikkszám 148646  
Gyártói cikkszám 55025278  
Típus Watch GT 2e Graphite Black
Garancia idő 12 hónap
Készlet infó Nincs a listában
Vonalkód 6901443375202
Ár 50 599 Ft.
Súly 0.380 kg.  
Kategória Okosóra  
Csoport  
Gyártó Huawei  
Weboldal Huawei  
iOS, Android, >1 hét, Vízálló, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás keze, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Szíj hossza210mm, Tok mérete: 53x47x10,8mm, Kijelző mérete: 1,39"

Vékonyés stílusos

A HUAWEI WATCH GT 2e tartós rozsdamentes acélváza tökéletesen illik a színes szíjakhoz és a fogása is kényelmes. Az 1,39" AMOLED HD kijelző és a stílusos számlapok sokasága lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyél.

Stílusos megjelenés minden nap

Különféle számlapok állnak rendelkezésedre, így hangulatodnak megfelelő stílust választhatsz és testreszabhatod az okosórát. Frissítsd a mindennapi megjelenésed az aznapi hangulatodnak megfelelő színekkel és stílusokkal. Ráadásul személyre szabhatod adataiddal a pulzusoddal, lépésszámlálóval, időjárás jelentéssel és másokkal is.

Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő

Kirin A1, a Huawei első saját fejlesztésű lapkakészlete viselhető eszközökhöz, mely magas működési teljesítményt és hihetetlenül alacsony energiafogyasztást biztosít. A kettős chip kialakítás és az energiatakarékos algoritmusok 2.0 biztosítják, hogy a HUAWEI WATCH GT 2e kevesebb energiát fogyasszon, miközben elképesztő teljesítménnyel dolgozzon éjjel-nappal. Az intelligens óra automatikusan optimalizálja az energiafogyasztást egy hosszabb élettartamú akkumulátor számára.

85 Egyedi Edzési Mód

Az újonnan hozzáadott 85 egyedi edzésmóddal felfedezheted a sziklamászás, parkour, utcai tánc vagy gördeszka új kalandját, amely megmozgat ... Ez mind kéznél van!

15 professzionális edzési mód

A legmodernebb technológiát alkalmazva a HUAWEI WATCH GT 2e pontos és valós idejű nyomkövetési adatokat szolgáltat 15 profi sportághoz, beleértve a hegymászást, a futást, az úszást és a kerékpározást. Támogatja mind a GPS, mind a GLONASS helymeghatározó rendszereket a pontos útvonal-követéshez kültéri edzések során.

Automatikus sport felismerés

Csak végezd a szokásos edzésed, és a sportóra automatikusan felismeri a sportmódod, majd elkezdi nyomon követni az aktivitását. Jelenleg hat edzésmódhoz5 érhető el: beltéri / kültéri futáshoz, beltéri / kültéri séta, elliptikus és evezéshez.




Alvás figyelés Igen
Android kompatibilis Igen
Bluetooth Igen
Elégetett kalória kijelzés Igen
GPS Igen
Gyorsulásmérő Igen
Gyroscope Igen
iOS kompatibilis Igen
Kijelző mérete 1,39 "
Magasságmérő Igen
Méret 53x46,8x10,8 mm
Mikrofon Nem
NFC Nem
Pulzusmérő Igen
SIM foglalat Nem
Tok mérete 53x47x10,8 mm
Üzemidő >1 hét
Üzenet és hívás kezelése Igen
Vízállóság Vízálló
Wi-Fi Nem
Windows kompatibilis Nem
Zene vezérlése Igen
Név:

Jelszó:

Adatok tárolása


Elfelejtett felh. név
Elfelejtett jelszó

 
Adatvédelmi tájékoztató
Garanciális feltételek
 
 

© 2015 Bio-Comp Kft. 8000 Székesfehérvár Királysor 44. email: pc@biocomp.hu

Webdesign, program: Peter68

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezar
bezar